Бенитес: Можехме да вкараме и още, Рамос: Първите два гола са съмнителни

08:07
Бенитес: Можехме да вкараме и още, Рамос: Първите два гола са съмнителни
Съмнение в редовността на първите два гола в полза на Ливърпул изрази треньорът на Реал Мадрид Хуанде Рамос след разгромната загуба с 0:4 в осминафинален мач реванш от Шампионската лига.

"Имам съмнения за първите два гола. Дадохме всичко от себе си, но трябваше да търсим гол, да хвърлим сили в атака и Ливърпул ни наказа. В този турнир играеш срещу каймака на Европа. Ливърпул заслужи класирането си на четвъртфиналите с играта си в двата мача с нас", коментира Рамос.

От своя страна Рафаел Бенитес демонстрира увереност и самочувствие като сподели, че неговите футболисти са имали възможности да вкарат и още голове. "Мърсисайдци" нанесоха най-тежката загуба на Реал в Шампионската лига, откакто турнирът съществува в този формат.

"Играхме добре, радвам се за феновете и играчите. Опитахме се да ги поставим под напрежение от самото начало и това бе още един добър ден за нас. Хубаво е когато играеш толкова силно срещу отбор като Реал Мадрид, но трябваше да вкараме още голове можем още да подобрим играта си", каза мениджърът на Ливърпул.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

SG_favorit_
14.03.2009 19:11

Красив мач беше Продължавайте напред ,момчета! Страхотни сте