Бекъм навива Лампард да напусне Челси и да отиде в МЛС

09:52
Бекъм навива Лампард да напусне Челси и да отиде в МЛС
Дейвид Бекъм е препоръчал на своя добър приятел Франк Лампард да спре да търпи Андре Вияш-Бояш и да напусне Челси, съобщава "Сън".

През този сезон Лампс е резерва на "Стамфорд бридж" и наскоро той разкри, че е фрустриран от този факт, като дори не е получил обяснение за причините, поради които търка пейката.

По време на церемония по награждаване на военни на 19-и декември Бекс и Лампард са се засекли в ресторант в центъра на Лондон и бившият халф на Манчестър Юнайтед е посъветвал Лампард да дойде в Лос Анджелис Галакси през следващия сезон.

Бекс бил убеден, че настоящият му клуб на драго сърце ще е готов да плащава по 150 хиляди паунда седмично за звезда от ранга на Франк Лампард. Както е известно, именно толкова прибира за момента Лампс в Челси.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

georgechelsea
31.12.2011 11:25

това просто ако стане единствения виновник ще бъде тоя клоун Боаш защото такъв играч какъвто е Лампард Тери и Дрогба за Челси трябва да приключат кариерата си там такива примери са Гигс Скоулс Джерард има и други но сега се сещам само за тези защото тези играчи са сърцето на отбора и са там от как се помнят и не да дойде някой смешник като Боаш и да почне да ги маха наред

Lampss
31.12.2011 11:42

Ти просто недей да говориш,щото незнаеш къде се намираш *wink*

Lampss
31.12.2011 10:44

Ако Лампард си тръгне,то ще е след края на сезона *wink*

mincho97
31.12.2011 10:23

Ако ще е резерва това е най-удачно за него. Поне да направи малко пари през следващите 2-3 години.

Qtagana
31.12.2011 10:48

Даде ама ти неговориш за човека на снимката ти а за футболист доказал се като лидер на отбора си за мъж с характер който неби търпял такова отношение в продължение на 3 сезона ... този човек е натрупал достатъчно пари през годините а и 100% има стрнаични бизнеси има си пари човека е футболист не снима реклами за банки пляскаики от скамеиката а и да го прави както всички виждаме него прави с ухота