ЦСКА продаде Грегъри Нелсън на Металург Донецк

08:35
ЦСКА продаде Грегъри Нелсън на Металург Донецк
Грегъри Нелсън почти сигурно ще играе в Металург Донецк след зимната пауза. Трансферът на холанския нападател на ЦСКА е 99% сигурен, като остава само да се минат медицинските тестове и да се подпише контрактът, информира "bTV".

Очаква се Нелсън да подпише за 3 години и половина , а сумата, която ЦСКА ще вземе от трансфера е малко под 1 милион лева.

Това е вторият играч,  който "червените" продават зад граница тази зима. Преди това Янис Зику се отправи към корейския Поханг за сумата от над 2 милиона лева.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

bacardy_breezer
29.12.2011 20:08

Жалко е положението в българския футбол...Миналия сезон ние направихме уникален отбор с Дембеле, Жоазиньо, Тасевски и т.н. и когато всичко вървеше добре и дори за съвсем малко щяхме да излезем от групите на ЛЕ, играехме красив футбол, стадиона си пълнеше и изведнъж.... продавай Жоазиньо, продавай Дембеле и отбора се срина.Същото направиха и ЦСКА сега - имаха потенциал с Радуканов начело, Зику, Делев, Платини и Нелсън изглеждаха много добро каре в атаката и ето - изгониха Радуканов, продадоха Зику и Нелсън... Отчайваща работа.Дано Лудогорец и Домусчиев да покажат на тия бездарници как се управлява един отбор и как се жънат успехи.

kolio_98
30.12.2011 01:56

Много точно казано, аз щях да пиша подобен коментар, но по точно няма как... Наистина тамън си направят и наредят състава и айде да продаваме...

desangele
29.12.2011 12:36

Това не разбирам в трансферната политика на "грандовете" ни .... защо си продават футболистите така?ЦСКА тъкмо започнаха да изглеждат стабилно и хоп - всичките играчи разпродадени...същото беше и с Левски - Дембелие,Жо,Зе Соареш. Все едно и също!!!Как да пробият в Европа като не си пазят най-ценните играчи?

MeToDueB
29.12.2011 08:48

бати смешните сме, няма да гледам въобще ЦСКА повече .. само в Европа, ако съм мазохистки настроен. Няма как да гониш цели, като махнеш треньор като Радуканов, когато си на първо място в класирането, за да го замениш с Димитър Пенев, който си го сменял безброй пъти .. няма как да гониш цели, като продадеш на полусезона най-добрия ти играч - Янис Зику (може би и най-добрия в България), както и да продадеш Нелсън, да заличиш от състава Платини, за да поиска и той трансфер, да вземеш пари и за него .. няма как, това не е нормално, това е жалко безхаберие в управлението на ЦСКА, не заслужават подкрепа, не заслужават адмирации. НЯМА БЪДЕЩЕ, няма и настояще

MeToDueB
29.12.2011 10:15

какво му е мудното за България е извънземен, тук по тия разорани ниви .. много интелигентен футболист, който умее да организира, има виждане на играта, има плсиране и бележи, просто не пресира ..

totality_we
29.12.2011 10:02

Може би продажбата на Янис Зику не беше чак толкова лошо решение! Той вкарваше голове, но иначе седеше един муден и бавен. Просто сега с тези "над 2 милиона лева" взети от Зику могат да купят двама много добри играчи по 1 милион лева, които ще са по-бързи и може би също ще вкарват! А пък за продажбата на Нелсън не знам какво да кажа ... той като беше в играя сякаш ми беше малко по-спокойно, пък сега не знам, дано поне Бандаловски остане и да се направят някои добри покупки от парите взети от горепосочените двама играчи.