Джерард: Доказахме, че можем да победим всички

18:47
Джерард: Доказахме, че можем да победим всички
Капитанът на Ливърпул Стивън Джерард заяви, че мърсисайдци ще опитат да решат окончателния изход на двубоя с Реал Мадрид в Шампионската лига още в първите минути на срещата-реванш тази вечер на стадион "Анфийлд".

"Червените" водят с 1:0 след първия мач, след като Йоси Бенаюн вкара единствения гол преди две седмици на стадион "Сантяго Бернабеу". Джерард заяви днес:

"Аз смятам, че следващия гол в този сблъсък ще бъде от невероятно значение. Ако Мадрид вкара, нещата ще започнат отначало, но ние не искаме това да се случва. Ние трябва да опитаме още от първите минути да убием интригата в този двубой."

Ливърпул достигна на два пъти до финала на Шампионската лига през последните четири издания на турнира, а Джерард смята, че опитът ще помогне на тима да успее и тази година. Той заяви:

"Когато става въпрос за Европа, ние трябва да вярваме в себе си. През годините показахме, че можем да стигнем далеч, да бием всеки един отбор. Няма защо да не сме уверени в силите си, защото играем добре във всички фази и имаме страхотни футболисти. Може да се каже, че имам респект към Реал Мадрид, но това няма значение, тъй като ние просто искаме да победим. Ние ще се борим докрай във всеки турнир, като играчи на Ливърпул трябва да даваме всичко от себе си."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

SG_favorit_
15.03.2009 14:55

За съжаление понакога и Големите имат лоши дни, но това не ги прави по-малко Големи *wink* Ливърпул си е Ливърпул, от където и да ги погледнеш

roommen
10.03.2009 21:06

всички с изключение на Мидълзбро *thumb_up*