"Тотнъм ще привлече голям футболист"

12:37
"Тотнъм ще привлече голям футболист"
"Искаме да направим един голям трансфер, който ще е като сигнал за намеренията ни към опонентите", обяви мениджърът на Тотнъм Хари Реднап.

"Ние сме клуб със сериозни амбиции. Имаме страхотен потенциал в състава. Всяка седмица стадионът ни е пълен. Ако ще взимаме ново попълнение, трябва да е голямо име. Това ще е сигнал към съперниците ни за намеренията ни. Трудно е обаче да се направи такъв голям трансфер", обяви Реднап.

Днес "шпорите" гостуват на Норич и ще се опитат да скъсят дистанцията от втория в класирането Манчестър Юнайтед.

"Норич се представят фантастично от началото на сезона. Те обаче са наясно, че много новаци в лигата играят добре през първата част на сезона, а после изпадат. Те трябва да продължат по същия начин", каза мениджърът на Тотнъм.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

EvilMan
28.12.2011 00:13

Тотнъм е един чудесен отбор в момента и лично аз много им се радвам , заслужават да вземат голямо и доказано ИМЕ в състава си !!!

ogi999
27.12.2011 14:19

чесно казано не виждам кои "голям" играч бихче могли да вземе. по-скоро ни трябва млад обещаваш вратар и някои класен реализатор, но те струват пари, които ние не можем да дадем. При този наличен отбор и предвид слабите засега конкуренти спокоино можем да завършим на 3-то място, което е чудесно за нас предвид факта, че вече съдиите ни отрязаха крилете за нещо повече, а тъпърва ще ни режат още най-вероятно...

ze_n_it
28.12.2011 23:42

Ако не ни бяха скапали мача със Стоук!Сега имаше голяма верортност да сме на точка зад лидерите.Което,щеше да повлияе доста позитивно на отбора от психологическа гледна точка.