Можем да сътворим история на \"Анфийлд\"

10:32
Можем да сътворим история на \"Анфийлд\"
Капитанът на испанския шампион Реал Мадрид Раул заяви, че "Анфийлд" е перфектното място за "Кралския клуб" да се докажат в Шампионската лига.

В първия мач "Белият балет" загуби от Ливърпул с 0:1 и след като преди четири години Раул отново не пожъна успех на осминафиналите, сега капитанът на шампионите на Испания усеща, че Англия ще е най-доброто място за испанския тим да се докаже.

"Ще бъде трудна задача, тъй като Ливърпул имат преднина. Пред последните два-три сезона не се представяме добре на този етап от надпреварата, така че всички искаме да успеем този път", заяви Раул.

"Надявам се атмосферата там да ни въздейства положително. Вдъхновявам се от "Анфийлд" само, когато гледам трибуните. Знам какво е. Сигурен съм, че ще се забавляваме. Това е важен мач, но ние ще влезем там пълни с надежда и желание да се представим добре. Това е шанс да сътворим история", допълни още голмайсторът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

spitara
10.03.2009 12:16

Kак ? Ами с вярата си , със отборния дух който имат и заради милионите фенове , и ако наричаш отбор като LIverpool който се е доказал през годините като 1 от най-добрите европейски отбори глупаци , то незнам кой какъв трабва да е... *smile*

genihome
10.03.2009 11:42

Реал ще победят,как можаха тия глупаци да ни вкаран преди 2 седмици? *wonder*