Звездно дуо напуска \"Емирейтс\" през лятото

08:41
Звездно дуо напуска \"Емирейтс\" през лятото
Нападателната мощ на Арсенал може да бъде сериозно отслабена след края на настоящия сезон. Голяма е вероятността Емануел Адебайор и Робин ван Перси да напуснат отбора през лятото, пише "Сън".

Футболистът от Того е запознат с интереса на европейските грандове към него и не изключва възможността да си събере багажа от "Емирейтс".

"Знам за интереса на Барселона и Милан. Още преди години от тези два клуба искаха да ме имат в редиците си, но аз предпочетох да отида в Арсенал и въобще не съжалявам за избора си. Но след края на сезона нищо не се знае", коментира нападателят.

Ван Перси не пожела да разкрие бъдещите си планове, но сподели, че подновяването на договора му с "артилеристите" не е на дневен ред.

"Имам договор с Арсенал до 2011 година и е още много рано да се говори за неговото подновяване. Не мисля въобще за нов контракт сега. А и до юни може да се случат доста неща", каза Ван Перси.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

magik1
10.03.2009 20:34

Дано ако си върви Адебата ( аз лично мн му симпатизирам) много ще ме е яд ако го продадем без пари (както повечето ни бивши играчи). Се пак сега и Дуду се завърна и увеличи сериозно нападателната ни мощ ,а скоро Сеск иТомаш ще се върнат и ще мачкаме на поразия. А РВП прави добър сезон , но мисля че му е рано да си ходи.А и и скоро и Бентнер ще стани добър фудболист не както е сега "дърво" *smile*

MMM66
10.03.2009 13:59

Адебайор да си ходи но не за по-малко от 30 милиона,а после да се купи нападател с бъдеще например Пато *wink*

player_888
10.03.2009 12:06

Ако Адебайор си тръгне през лятото даже нападателната ни мощ ще се увеличи.РВП няма да ходи никаде двамата с Едуардо са атомно нападение и Арсенал ще бележи както през миналия сезон

brisi
10.03.2009 10:01

Адебата да си ходи,ако толкова иска.Ама за РВП ще ме яд много *sad*