Евертън надцака Пуул за нападател (видео)

09:46
Евертън надцака Пуул за нападател (видео)
Мениджърът на Евертън Дейвид Мойс е спечелил трансферната битка с Ливърпул и Суонзи за подписа на Рори Донъли от Клифтънвил, съобщава "Би Би Си".

Първоначално северноирландският клуб е приел оферта на "лебедите" на стойност 100 хиляди паунда, като Донъли даже е бил на базата на Суонзи, за да се запознае с обстановката. По това време Кени Далглиш е водил разговори с президента на Клифтънвил около евентуална оферта за играча.

В крайна сметка Дейвид Мойс прави по-добро предложение и сега се очаква Донъли да подпише с "карамелите" в първите дни на януари.

"Очаквахме Рори да стане част от отбора, но изведнъж от Клифтънвил ни казаха, че 100 хиляди паунда вече не ги удовлетворява, тъй като са получили по-добро предложение", разкрива мениджърът на "лебедите" Брендън Роджърс.

"Офертата на Евертън е много, много по-добра. Напълно нормално е да дам зелена светлина на "карамелите" при тези обстоятелства", аргументира решението си президентът на Клифтънвил Джерард Лоурър.

Вижте Рори Донъли в действие. Ще успее ли нападателят да бележи толкова лесно и във Висшата лига на Англия?



Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Kireto1232
24.12.2011 13:50

Искам да го земем ама пак се радвам щото Евертън го заслужават дано се развие *smile*

extol
24.12.2011 12:55

Тука се говори за някакви стотинки - 100 000, та отборите във ВЛ с толкова си купуват кафето сутрин бе... *lol*

manutd_forlife
24.12.2011 12:52

еее какво е това заглавие Евертън надцака Ливърпул...и Суонзи за нападател. Айде малко уважение към другите отбори де не само грандовете