Интер иска да стигне до дузпи

20:22
Интер иска да стигне до дузпи
Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън заяви, че съперникът на "червените дяволи" в осминафиналите на Шампионската лига Интер ще опита да доведе реваншът на "Олд Трафорд" до изпълнение на дузпи.

По повод коментарите на наставника на Интер Жозе Моуриньо, че на "Сан Сиро" англичаните не са атакували, сър Алекс отговори:

"Наистина ли го е казал? Аз смятам, че на "Олд Трафорд" Интер ще опитат да доведат нещата до изпълнение на дузпи. Такъв е италианският манталитет. Въпреки аржентинците и другите легионер в състава, Интер си остава италиански отбор. Те ще се опитат да задържат резултата 0:0 през всичките 90 минути и в 30-те на продълженията."

Шотландският мениджър коментира още останалите двубои от Шампионската лига и даде своите прогнози за развитието на другите двубои.

"Барселона не успя да постигне това. Време е също така, късметът да се усмихне на нас. Челси започнаха добре, мисля, че на Арсенал ще им бъде трудно. Рома са добър тим, всичко зависи от броя на контузените в състава им, а те не са малко. Надявам се английските отбори да победят", допълни още сър Алекс.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Iv3rs0n
10.03.2009 08:26

jorosem Първо : Тук се пише на български
второ : и ти не се прави на такъв разбирач защото BUBOLE4O_ME4O е ПРАВ! *sick*

machocka
10.03.2009 00:09

Рома са много силни *lol* . 7-1 това беше защото са силни бе *lol*.

BUBOLE4O_ME4O
09.03.2009 22:52

jorosem ти си срам за феновете на най-силният отбор в света! Мисля, че 1:0 приляга най-добре. Но Юнайтед направят ли грешката да се затворят отзад, след като вкарат гол, ще съжаляват... Надявам се да бием, дори да е с минималното 1:0 *wink*

nar
09.03.2009 22:37

Ман. Юн. имат проблем с вкарването на голове, което не може да се каже за Интер. Вярвам, че Жозе вече има рецепта и без съмнение ще се срещне с Челси на финала, защото това е което искат и ще го получат.
След сър Алекс да се готви "чукча" *smile*

crostoble
09.03.2009 22:11

Английските отбори и осбено Манчестер Юнитед вкарват ранни голове,мача е оспорван,но не вярвам да се стигне до дузпи и двата отбора имат тежки мачове в първенството и за купите на страните си и ще гледат да приключат по бързо мача.Но все пак мисля,че англичаните ще бият.В добра форма са,Сър Алекс разполага с богат избор от фътболисти,а доста малко са отборите,които могат да се похвалят с това.

kuramiian
09.03.2009 22:01

само да припомня как играе ман юн срещу италиански отбори в последните издания на лигата на олд трафорд с Рома

dani7273
09.03.2009 21:39

0:0 e най курвенския резултат равен с голове и айде а и обикновено отбор който дълго време не е губил пада в най неподходящия момент

lubo_309
09.03.2009 21:08

според мен интер ще се затворят плътно отзад. и ще играят на контри. не съм гледал състава им, но мисля че матераци го няма и това е почти сигурен знак, че червен картон няма да има за италианците. *joking* така че съм почти сигурен, че мача ще е доста постен от към голове. ако нерадзурите вкарат гол и са се класирали. ман ю трудно ще вкарат повече от гол ако интер се затворят *stop*