Манолев изхвърли Михайлов от Купата след драма (видео)

08:14
Манолев изхвърли Михайлов от Купата след драма (видео)
ПСВ Айндховен изхвърли Твенте от Купата на Холандия след нулево равенство в редовното време и крайното 2:1 след продължения. Николай Михайлов изигра добър мач за домакините, а Станислав Манолев също се отличи със стабилна игра за победителите.

Матавс в 102-рата минута изведе ПСВ напред, Марк Янко от дузпа в 110-тата изравни, а отново Матавс в 114-тата минута сложи точка на спора след груба грешка на Дъглас.

Вижте как защитникът на Твенте Дъглас се превръща в грешник за своите.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

mitko911
23.12.2011 12:04

Не го харесвам това момче!
Определене не заслужаваше да стане футболист на годината !
Стенли заслужава това много повече от това момченце!

madmaxxxx
23.12.2011 10:41

А БЕ СТИГА ГО ОБВИНЯВАЙТЕ ТВА ЦИГАНЯВОТО МОМЧЕ ВЕ... СЛУЧВА СЕ НА 10 ПЪТИ ЕДИН ПЪТ.... Ами вашият всеобщ любимец Ники Лайното свирки ли ще прави, че ми коленичи като говедо. Така не се излиза... Забелязал съм, че има ФРАПАНТНИ пропуски в техниката на това момче... няма и никакво чувство за ориентация, за отборех дух, за поглед върху играта...... има 7 от 100 спечелени единоборства 1 в 1 с нападател. На Миньор Перник вратарчето има по-добра статистика. Когато му бият отдалеч, нито знае къде е вратата нито знае от кой отбор е. Овладял е до перфектност разперването на ръцете и краката... при каквото и да е положение, той скача от место във въздуха, ма'а с ръце и крака и си пада на гъза ВСЕКИ ПЪТ.... БОБИ НЕЗНАМ ТИ ЛИ И ИЛИ КОЙ.... АМА ТАКИВА ВРЪЗКИ СИ ПУСНАЛ, ДА ГО ВЗЕМАТ ТОЯ МЕСИР в ТВЕНТЕ, че чак си мисля, че си ги изгубил тези връзки... холандците като са видяли какъв трън си им сложил на дългосрочен договор сигурно са ти изтрили номера. Тъпации... Ники Пипона за нищо не ставаи ще му ядем пумията още дълги години. Даже подозирам, че ще има някъв национален мач итой ще спаси положение като коленичи и разпери ръце и топката го фрасне по лицето и тогава всички ще кажат че е най-добрия муахахахаха.... В ква селяния живеем.... Чорбаджийските деца най-отгоре....

admirall
23.12.2011 14:52

Дано да няма дъщеря , че както е тръгнало , след време тя ще пази за националния отбор*wink*