Евертън не иска да играе на \"Уембли\"

15:13
Евертън не иска да играе на \"Уембли\"
Мениджърът на Евертън Дейвид Мойс заяви, че полуфиналите на турнира ФА Къп не трябва да се играе на стадион "Уембли" в Лондон.

"Карамелите" ще се срещнат с Манчестър Юнайтед, докато Челси ще се изправят срещу Арсенал или Хъл Сити на националния стадион на Англия.

Въпреки това, разочарованият от Футболната асоциация Мойс заяви, че магията на финала може да се развали, заради пари.

"Прекрасно е да сме на полуфинал, но ми се искаше мачът да не е на "Уембли". Не мисля, че на някой ще му хареса - "Уембли" е само за финалите. Искам да отидем там, но на финала, не за полуфинала", заяви Мойс.

Британската футболна асоциация реши през януари 2003 година, че "Уембли" ще приема както финалите, така и полуфиналите на ФА Къп. Това решение бе взето, за да се подпомогне финансирането на стадиона.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

klishev
09.03.2009 18:53

не забравай мача на стадиона на Мана особенно онази ситуациа около 2 минути преди края.

PRI_A_TEL
09.03.2009 18:22

Много по добре за Ман. Юн. че ще играят срещу Евертън, време им е да се изправят срещу клуб които се бори за нещо този сезон, че почнаха да се поотпускат.

martototo
09.03.2009 18:09

Феновете на Манчестър не се филмирайте че Евертън са лесни вариянт.Повярвайте ми много зор ще берете в този ма *stop* Що се отнася до другият мач силно се надявам Арсенал да победи въпреки че Челси са по-добрият отбор на този етап.Поне в едно нещо съм напълно сигурен,АКО АРСЕНАЛ СТИГНЕ ФИНАЛА ЩЕ ГО СПЕЧЕЛЯТ *thinking* *wink*

beckham_07
09.03.2009 18:01

С този вратар и тези изпълнители и толкова много бити дузпи едва ли ЮНАЙТЕД ще загубят ако се стигне до там.Евъртън няма да издържат на напрежението.Според мен дори няма да се стга до дузпи.МАНЧЕСТЪР ще бият още в редовното време.Дано да се изправят срещу Арсенал на финала.Те са двата най-успешни отбора в историята на турнира!Дано и МАНЧЕСТЪР да спечелят ФА Къп!!!!!!!

MMM66
09.03.2009 16:26

angel_hi от къде си толкова сигурен за Манчо .Представи си Евертън да остискат 0-0 (което за мен е най-вероятно за този мач) и да спечелят на дузпите *joking* *sick* *wonder*

angel_hi
09.03.2009 15:33

Жалко,че Евертън ще се изправят срещу Манчо и няма да видят финала,но какво да се прави-КЪСМЕТ.Ако бяха срещу Арсенал или Челси по имаха шанс за финал на Уембли.