Сърна: Хърватия има шанс на Евро 2012

15:08
Сърна: Хърватия има шанс на Евро 2012
Хърватският национал Дарио Сръна смята, че отборът му ще премине груповата фаза на Евро 2012.

Хърватите се паднаха с Испания, Италия и Ирландия в група С, и според Сърна, страната му може да премине групите на турнира.

"Групата ни не е чак толкова лоша. Да играеш срещу Испания е мечтата на всеки играч. След това имаме Италия и Ирландия - целият свят ще гледа тези мачове. Испания са фаворити да спечелят първенството, но нашата среща ще е интересен двубой. Първият ни мач срещу Ирландия може да бъде много опасен. Те имат голям треньор в лицето на Джовани Трапатони. Мисля, че това е добре за нас, имаме нужда да спечелим този мач", каза Сърна.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ze_n_it
22.12.2011 15:51

Извинявам се за грешките.Просто бързам.

ze_n_it
22.12.2011 15:50

Ми те хората се радват когато им се паднат класни отбори.Така и нивото на футбола,ще се покачва и стадионите,ще са пълни.А не като нас все да стискаме палци да се паднем с Сан Марино.Лщксембург,Лихтенщайн и т.н.Вместо да си развиваме футбола ние все чакаме да имаме лесен жребий.Но това все пак е БГ!!Имаме класни футболисти,просто трябва да се смени цялата управа на БФС и да се назначи един кадърен треньор.За да сплоти отбора и да се обиграват и по младите таланти.И така след няколко годинки може и ние да изградим един приличен и конкурентноспособен отбор.*thumb_up*