Ясно е ще играе ли Арсенал на "Боксинг дей"

13:20
Ясно е ще играе ли Арсенал на "Боксинг дей"
От английският гранд Арсенал оповестиха официално, че отлагат с 24 часа домакинството на Уулвс.


Арсенал отложи мача си с Уулвърхямптън Уондърърс с 24 часа за 27 декември, заради заплануваната стачка на шофьорите в лондонското метро и очакваните задръствания в града.

Арсенал трябваше да играят с Уулвърхямптън Уондърърс на "Емирейтс" на "Боксинг Дей", но срещата ще се играе във вторник от 17:00 часа българско време.

"Това решение трябваше да бъде взето сега. Сигурността на феновете на Арсенал, както в случая и на тези на Уулвърхямптън Уондърърс, на служителите, работниците и всички хора, които планираха да дойдат на мача, е от голямо значение за нас", се казва в част от изявлението на Арсенал.

 За разлика от мача в Северен Лондон, Челси ще приеме съседите си от Фулъм на "Стамфорд бридж" по програма в понеделник. Уотфорд Сити също ще приеме Кардиф Сити в мач от Чемпиъншип, а Милуол ще играе по програма у дома с Портсмут. Няма да бъдат отлагани мачовете Лейтън Ориент - МК Донс и Брентфорд - Борнемут в Лига 1, както и срещите Уимбъкдън - Оксфорд Юнайтед и Дагенъм Енд Редбридж - Барнет от Лига 2.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ze_n_it
22.12.2011 16:13

По скоро Уотфорд FC.И не Уимбъкдън а Уимбълдъм.хахахаххаAFC Wimbledon и Watford FC.*thumb_up*