Левски си връща Дембеле през пролетта

09:27
Левски си връща Дембеле през пролетта
Левски ще проучи възможността да си върне Гара Дембеле, като го вземе под наем за пролетния полусезон, научи "Дарик радио", цитирано от "Гонг". За тази цел, според информацията, Иво Тонев ще пътува за немския град Фрайбург, където в едноименния отбор играе Дембеле.

След промените в Левски и новите финансови възможности на клуба, се търсят футболисти, които да повишат качеството на отбора и той да е конкурентноспособен в борбата за шампионската титла. Един от вариантите е да се преговаря с тима от Бундеслигата, където бе продаден Гара Дембеле. Там бившият голмайстор на Левски играе изключително рядко, като е твърда резерва на титулярния централен нападател Папис Сисе, който така и не бе продаден от немците.

Иво Тонев ще проучи възможността Левски да вземе Гара Дембеле под наем за пролетта и какви пари евентуално ще струва това на "сините".

Неотдавна любимеца на "сините" фенове заяви, че в Левски е бил най-силният му период като футболист. Той не е доволен от статута му на резерва в сегашния му немски тим. В същото време треньорът на Фрайбург изрази мнението,че Дембеле не е готов тактически да играе в Бундеслигата.

В Левски искат да направят силна селекция за да променят визията на тима на терена и да атакуват шампионската титла и Купата на България.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

tayfun94
20.12.2011 16:20

нов бардак със стари ку*ви не се прави момчета

barbor4oto
20.12.2011 14:12

гара в левски и сме 6ампиони *smile* левски 6ампион 6а ляляля

VooDoo
20.12.2011 12:20

Нека се върне,и ще видите колко гола ще вкара пак *wink*

jamski
20.12.2011 11:24

Голям провал е тоя Фрайбург въобще не го оцениха Гарата а той до колко оценяваше Левски помня последното му изречение.."в Левски бях като на почивка"

vlado333
20.12.2011 11:12

Те, защото от Фрайбург са се събрали само "тактици" - ако Гара е слаб за тях и го забелязват чак сега че не им пасва на отбора ТОЛКОВА ПО ЗЛЕ ЗА ТЯХ, а иначе е ще се радвам да се върне в Левски. Батков - въобще и не трябваше да го продава...

mnooqsno
20.12.2011 10:42

Не че нещо но като играеше в Левски , всички играчи от средната линия играеха за него , повечето от головете му , бяха след пробиви на Жуазинъо или Дарко Тасевски , ся Жуазинъо го няма Дарко ще напуска . И да се върне няма да е толкова пълноценен както миналия сезон . И тогава се виждаше че издиша . Вторият сезон му падна КПД , а когато не играеше отборът падаше или се представяше лошо .

MeToDueB
20.12.2011 10:12

винаги ли така ще става с трансферите на футболисти, които са се представяли зашеметяващо в България, а след това плачевно в Европа. Не че са му дали и шанс, но за него са дали не малко пари според техния бюджет, в тренировките и предварителните лагери са си направили оценка за него, нямал никаква тактическа грамотност. Наистина и на мен ми правеше впечатление, че е навсякъде по терена, а все пак е нападател, мислех си, че е от желание, а той не разбирал от тактика момчето .. защото от защита отиваше в нападение .. и тичаше навсякъде поне от това, което съм видял аз. Виждате ли каква е разликата между нашия жалък футбол и останалите .. тези, които излязоха от тази сган и се наложиха в западни отбори, поклон пред тях, тук не са ги научили на нищо, всичко е плод на големи усилия, лишения и трудности през които са преминали.

Chelsea_FanBlue
20.12.2011 18:16

Така е, немски специалисти го казват това "не е готов тактически...". А те какво имат в предвид, едва ли ти знаеш?! Ти си изказа впечатленията от играта на Гара в ЛЕВСКИ. Дали са били такива указанията му или са му дали пълна свобода на терена, си знаят само в ЛЕВСКИ и самият играч. *thumb_up*

VooDoo
20.12.2011 12:27

Ти си голям смешник,мерси че ме расмя такива глупости си искат талант да се напишат.

MeToDueB
20.12.2011 10:34

то е хубаво да тича, но той е нападател, като тича, като муха без глава, а не спазва тактиката и не е там където трябва .. значи не е правилно да е в защита, докато другите са в нападение .. много по-големи и разбира се истински специалисти са го преценили в Германия, че не става, значи не става ..

alexandart
20.12.2011 10:18

Методиев, ти си първият от който чувам, че е лошо, ако даден футболист не спира да тича. Не стига, че е нападател, ама и помагал на отбора в защита .. По темата - надявам се да го върнеме. Много ше ми е кеф да се върне. Просто ситуацията във Фрайбург е такава, че те искаха да продадат другия си нападател, а гарата да го замести, но не продадоха другия и сега, за да му вдигнат цената няма как да е резерва. Чакаме го в Левски пак и ще мачкаме *smile*