Левски продава каталунец в Кипър

14:27
Левски продава каталунец в Кипър
Левски преговаря с лидера в кипърското футболно първенство АЕЛ Лимасол за трансфер на испанското крило Тони Калво, научи БТА.

24-годишният Калво беше привлечен в състава на "сините" от гръцкия Арис Солун в средата на юли с договор до лятото на 2012 година с опция за още един сезон.

Юношата на Барселона изигра общо 13 мача и реализира 1 гол във всички състезания за софиянци, но се представи непостоянно и не успя да оправдае високите очаквания. Левски е предложил играча на клубове в Гърция и Кипър, като АЕЛ Лимасол е проявил конкретен интерес.

Калво обаче не е поставен в трансферната листа и "сините" няма да се разделят с него на всяка цена, а само при оферта, която удовлетворява финансово клуба. АЕЛ Лимасол води в класирането в кипърската първа дивизия с 31 точки в края на есенния дял от шампионата. Отборът може да бъде изместен от върха на класирането, ако шампионът АПОЕЛ, който има 29 точки, победи АЕК Ларнака в последния мач от кръга
тази вечер.

Левски пък търси отбори на холандския нападател Сьорд Арс, на шведския централен защитник Ларс Фредрик Рисп и на черногорския ляв бек Марко Видович, които със сигурност напускат "Герена".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

bigred81
21.12.2011 17:20

немога да рзбера докога нашите ,,грандове,, ще спрат да дават луди пари на такива футболни недоразумения? тоя ако беше игра4 никога няма6е да се забие в Левски или който и да е Бг отбор.не е само Калво а 90 % от 4ужденците.вместо да се налагат 17 18 годишни мом4ета от школите се вземат кви ли не на килограм и после ги натирват и на тяхно място се вземат други. ДО КОГА ТАКА?