Радуканов иска и Платини в Ботев

11:23
Радуканов иска и Платини в Ботев
Изпадналият в немилост в ЦСКА Мишел Платини може да играе в "Б" група през пролетта. Борещият се за промоция в елита Ботев Пловдив е проявил сериозен интерес към бразилеца, твърди "Тема Спорт".

Ръководството на "червените" няма да разчита на Платини и усилено търси клуб, на който да го продаде. Преговорите ще се водят от наставника на Ботев Милен Радуканов, който бе в основата на възхода на бразилеца с червената фланелка. За интереса към южноамериканския нападател потвърди членът на Управителния съвет на Ботев Ангел Палийски. Той допълни, че клубът се интересува и от други играчи на ЦСКА.

Както е известно, Радуканов иска да привлече в Ботев и друг ненужен в ЦСКА - Румен Трифонов. Избягалият скандално от "Армията" Иван Караджов също е опция за пловзивчани. Той със сигурност ще премине в Ботев, ако не успее да си намери отбор в чужбина. Платини минава за един от любимците на Радуканов. След уволнението на наставника от Борисовата градина бразилецът обяви своеобразен бунт на новото ръководство начело с Дуци Симонович.

Ботев едва ли може да си позволи да откупи правата на Платини от ЦСКА и най-вероятно, ако се стигне до споразумение, ще става въпрос за отдаване под наем.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Gr1kA
20.12.2011 09:55

Ботев едва ли може да си позволи да откупи правата на Платини от ЦСКА и най-вероятно, ако се стигне до споразумение, ще става въпрос за отдаване под наем. """ Глупости на търкалета. Ботев в момента е 1 от най-богатите отбори в българия. Има възможност да си купи 6 Платинита , Цецо Василев е доста сериозен бизнесмен . Относно темата дано се получи и да дойде Платини на колежа .

messyfan
16.12.2011 17:35

Малко вероятно е, но ако се случи е добре дошъл при нас.*beer*

madmaxxxx
16.12.2011 12:32

Мишел от един мой любим в друг мой любим. В Ботев ще ти е много добре според мен.

kolio_vg
16.12.2011 12:12

Голям играч е според мен,фен съм на Левски и бих се радвал да имаме такъв като него

vasko_1892
16.12.2011 11:52

трудна работа но е добър и ще ни пасне перфекно