Батков: Сираков работи за титлите на Литекс и ЦСКА

15:24
Батков: Сираков работи за титлите на Литекс и ЦСКА
Собственикът на Левски Тодор Батков обвини бившия спортен директор на клуба Наско Сираков, че е помогнал за последните две титли на Литекс, а сега работи в полза на ЦСКА.

Това адвокатът направи в отговор на искането на Сираков - Тодор Батков и Георги Иванов - Гонзо да напуснат управата на "сините", защото според него те дърпат клуба надолу.

"През последните две години Наско Сираков стоя върху коленете на президента на Литекс. В живота няма вечни неща, Наско даде много на Левски и като футболист, и като ръководител. Прочетох, че ме сравнява със Сталин, а Гонзо с Матросов. Тогава той по-скоро е Берия. Две години помага за титлите на Литекс, а сега помага на ЦСКА", възропта Тодор Батков.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Bellar
17.12.2011 00:12

Плондер ами ти за кой работиш.....

Joro1914
15.12.2011 21:55

Кои крив, кои прав не знам, но този ми се струва, че вече не му е мястото в клуб, като Левски !!! Сираков му бил виновен и с какво, че тия играчи, където ги докараха два паса, не могат да вържат или че защитниците ги разминават, като тролей? Или, че супер тактика Гонзо, обръщаше местата на левия и десния защитник в началото на сезона ? Това Гуардиола и Моуриньо даже не го знаеха, а и да го знаеха няма да го направят"може би". Сигурно и затова е виновен Сираков ? Този е такъв нагаждач, че всички може луди да ги изкара!! На Левски понеже никога Сираков не му е помагал, палячо с палячовците, колкото по бързо се махнеш ти и големия ни гол майстор само за А група, Гонзо ...толкова по добре, дано не пречите на Н.Костов, че туко виж и някой друг изкарали виновен покрай него.

Tyrion
15.12.2011 21:10

Сираков беше основната причина Левски да играе четвъртфинал за Купата на УЕФА и да влезе в групата на ШЛ. Три години без Сираков и Левски се превърна в посмешище. Срамна история

DeviLLmaN90
15.12.2011 18:39

Не знам дали това е истина! Но за мен Сираков си е продажна кур*а!!! Мразя Левски и ЦСКА но футболисти като Божидар Искренов, Гунди, Жеков, Джевизов винаги съм уважавал! Но същото не мога да кажа за Сираков! По старите Левскари помнят как им се дупеше и това истински левскар никога няма да забрави(НЕ САМО И ЛЕВСКАР)!!! Така, че нищо чудно и Батков да казва истината!!! Може и да не е истина!!! Не искам да убидя нито един левскар!!!

DeviLLmaN90
16.12.2011 17:25

Аз не казвам, че помага!!! Виж какво пиша!!! Просто казвам, че не е такъв левскар какъвто го изкарват някой!!!

ivanrealmadrid1
15.12.2011 19:07

сираков да помафа на цска се едно Гонзо да не вкара на цска

Manower
15.12.2011 17:29

тоя яко се друса с новата дрога, която измислиха в последно време!