На Челси им писна - 20 милиона паунда и Торес е аут

10:22
На Челси им писна - 20 милиона паунда и Торес е аут
Ръководството на Челси се е отчаяло от Фернандо Торес и е решило да го постави в трансферния лист на тима, съобщава "Дейли Мейл".

Нападателят, който дойде на "Стамфорд бридж" за 50 милиона паунда през януари 2011 година, сега е с цена 20 милиона паунда, като "сините" ще приемат всяка оферта на тази стойност.

Както е известно, за почти една календарна година в Челси Торес вкара едва три гола във Висшата лига, като за сметка на това се отчете с няколко невероятни пропуска, един от които в дербито с Манчестър Юнайтед на "Олд Трафорд" през този сезон.

Мениджърът Андре Вияш-Бояш пренебрегва "Ел Ниньо" в последните срещи, като Дидие Дрогба върна титулярното си място на върха на атаката. Първа резерва на ветерана пък е Ромелу Лукаку.

По време на дербито с Манчестър Сити Торес дори не бе на пейката на своя тим и не се зарадва след последния съдийски сигнал.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

FLY_I
15.12.2011 12:05

Винаги е бил прехвален ,как не го разбрахте!
Има само скорост!Нито техника ,нито поглед ,нито пласиране,нито удар!
Има добри сезони!Пък и носи пари от реклама и фенски артукули щото е симпатяга!

ChelseaBoy7_9
15.12.2011 15:26

Няма техника?! Няма поглед?! Няма пласиране?! Няма Удар?!... Ти май не си много добре умствено... Няма да е лошо да погледаш малко мачове на Торес... И сувенири се продават не заради това дали си симпатичен или не си...

1PRINCE1
14.12.2011 20:48

е според мен няма да го продадът щото няма нападател след като Дрогба замине за Африка

omerrr89
14.12.2011 20:37

Торес съжаляваш ли сега , че напусна Анфийлд? А алчно к*пеленце?..колко го обичах *thumb_down*

oc3ola11
14.12.2011 18:45

забравих да кажа че това е да си лаком това което се опитваха да напраят,а пък за мейлереш нз какво всички се учидиха,то е ясно че заради АВБ отиде в челси,но като цяло си мисля че цялостното ни разбиране е грешно защото поне тука в сайта почти всеки който отиде в ман сити или челси е лаком,примерно защо вие толкова трудно да приемете че насри отиде в ман сити защото в бъдещ план който вече започна ман сити имат шанс да спечелят повече от арсенал които са на горе долу същото дередже,а и да ти кажа за торес обичаше отбора сиг колкото джерард,и изхождам от това че не съм виждал друг футболист да прави това което правеше той колкото и непрофесионално да е (докато играеше в атлетико,излизаше отдолу с фанелка на ливърпул ако не си спомняте) но наистина думите му че ще остане завинаги в ливърпул натежа прекалено много...и все пак не е първия няма и да е последния,много хора ще идват и ще си тръгват...а и да не забравя това че не съм ходил на анфилд не ме прави по малко фен от тези които са ходили,защото нали се сещаш предполагам че и ти ако имаш финансова възможност щеше да е първото нещо което да направиш както и аз..и дано не си ти този който в другата тема беше написал че ако торес се върне няма да гледаш ливърпул защото тогава предишните ми 2 изречения не се отнасят за теб...само ЛИВЪРПУЛ *thumb_up**beer*

Double_De
14.12.2011 19:54

+2

Icarus
14.12.2011 18:06

Абрамович го боли х** за тея пари, нито на нас ни пука.. Да не сме ние ги извадили от джоба си ?? Както и да е. Ливърпул пък се набута да плати 30+ млн за Керъл нали ? И така.. Според мен няма да го продадат, мака и аз да предпочитам Дрогба да играе в последните мачове вместо Торес, и се надявам силно да се докаже преди да е станало късно.. ако ли не трябва да се подсилим с нападател тип Игуаин.. В момента не виждам по - добър заместник, а и той търка пейката, щото Бензема е във форма напоследък. Анелка ще си тръгва, Дрогба в края на сезона, Калу не става,а Торес и той щял да си тръгва.. Това ми прилича на жълта статия, защото реално оставаме без чист нападател, не че не можем да купим..

ForzaJuve29
14.12.2011 17:13

Ако Челси са съгласни на размяна с Юве!Торес за Амаури Якуинта и Лука Бидони в пакет може иначе не виждам кой ще го вземе за тея пари поне и двата отбора ще си направят услуга да оттърват другия от некадърниците.*lol**lol**lol**lol**joking*

extol
14.12.2011 17:00

Аз го харесвам като футболист и точно заради това винаги ще го харесвам. Не обичам онова безмислено "робуване" на отбори при положение, че те са професионалисти, сиреч така си изкарват парите. Та Пуул не могат да се класират за една ШЛ... повече от разбираемо е хората, които имат някакви си тяхни амбиции да преминат някъде другаде. Лично аз така си го обеснявам... един европейски и световен шампион е нормално да иска да направи нещо значимо и на клубно ниво.

Damacon
14.12.2011 15:21

Добре бе братле изписа цял роман, само защото фанатизма с който защитаваш отбора на който си фен те кара да бъдеш такъв хейтър. Торес не е на 35 и футбола е пред него, а той несъмнено е футболист с невероятни качества. И аз като фен на футбола най-вече, съм сигорен че той ще остане в историята на някой клуб, било то Челси, Ливърпул, Арсенал, Ман Сити и т.н

luiz_lfc
14.12.2011 15:58

Аз съм сигурен че тая продажна ку*ва няма да стане никва легенда *smile*

luiz_lfc
14.12.2011 14:28

Футболът е странно нещо. За едни, на първо място футболът си остава просто една игра, за други – прекрасен бизнес. И двете неща са важни, но за трети футболът е нещо много повече. Той е радост, мъка, удоволствие, тъга, емоция, любов, сълзи и какво ли още не. Казват, че футболът е за феновете, за онези, които дерат гърла в студ, дъжд, пек и мраз, за да покажат любовта си, към онези долу на терена. Много боли, когато тези хора останат разочаровани и наранени. След това вече нищо не е същото.

Винаги съм се чудил защо тази любов или чувство, което не мога точно да определя, е толкова силно и то между хора, които изобщо не се познават. Говоря за феновете и футболистите. Те се обичат дори без да си говорят, без да се виждат, без да трябва да разбират, че го правят... странно, нали?

Фернандо Торес е прекрасен футболист и нападател с отлични качества. Мечта за всеки голям клуб. За жалост обаче испанецът никога не може да бъде велик футболист или легенда. Или поне пропиля последния си шанс. Торес никога не може да бъде футболист като Раул Гонсалес, Франческо Тоти, Алесандро Дел Пиеро, Стивън Джерард...

Вчера Торес напусна клуба, който го превърна в истинска класа. Далеч съм от мисълта, че в Атлетико Мадрид испанецът не е имал качества, напротив. Но всеки ще признае, че на „Анфийлд”, Торес се превърна в онзи нападател, който всеки желаеше да има отбора си. Торес напусна клуба, който бе „единственият тим, чиито цветове щеше да защитава в Англия”. Толкова ли струват думите на една легенда?

2007: „Помолих ръководството на Атлетико да разгледа офертата, тъй като Ливърпул е клубът, в който искам да играя. Това е един от най-добрите клубове, ако не и най-добрият в Европа.”

2009: „Ливърпул е моят клуб в Англия и не мисля да защитавам цветовете на някой друг.”

2011: „Челси е един от най-големите клубове в Европа, който винаги се бори за трофеи.”

Да! Това са цитати от един и същи човек. Плоско и елементарно, Хлапе...

Всеки идва и си тръгва, такъв е животът. Ливърпул е напускан от далеч по-големи имена и все още го има. Ще продължи да го има и след Торес и след много други. Ще го има винаги, заради феновете, заради историята, заради традициите, заради специалното край "Анфийлд"... ще го има заради Ливърпул. Никой не се сърди на испанеца за трансфера му. Сигурен съм, че някои ще простят и лъжите му, но със сигурност никой няма да прости отношението му към „единствения” клуб и начина по-който го напусна. Едно „Благодаря” щеше да свърши отлична работа, вместо изказвания от рода: „най-накрая бях споходен от невероятния късмет да играя за голям клуб”. Да, за онзи голям клуб, който на всеки мач раздава безплатните си пластмасови флагчета, с които привържениците да създадат „уникалната театрална атмосфера” на „Стамфорд бридж”. Да, за онзи голям клуб, който все още бленува за онзи голям трофей от Европа. Да, за онзи голям клуб, който винаги ще си остане толкова малък. Да, Фернандо, ти не успя да разбереш, че Ливърпул е твоето семейство, както преди време същото не успя да разбере и онзи Майкъл.

Да, Фернандо, ти подведе милионите, които те боготворяха, вярваха и искаха да бъдеш завинаги част от онази магия край „Анфийлд”. Ти сам не пожела.

„Искам да благодаря на Аякс за прекрасните три години и половина, които прекарах в Амстердам, където бях изключително щастлив и горд да защитавам цветовете на клуба. Искам специално да благодаря на феновете за подкрепата и хората, които ми помогнаха в последните години. Винаги ще ви имам в сърцето си...”

Думите са на Луис Суарес, който вече ще радва онези, които ти, Фернандо, не пожела да оцениш...

Ей, Хлапе! Струваш 50 млн., а всъщност си толкова евтин...

oc3ola11
14.12.2011 14:16

направо съм потресен...от фенове на други отбори ок,ама феновете на ливърпул да говорят такива глупости,а бе вие чувате ли се или си говорите наизуст...малоумна работа - торес отишъл в челси заради пари,колко да сте прости,той човека излезе и в интервю каза защо напуска...даже незнаете елементарни неща за любимия си отбор,за тея които нзят защо торес се махна...Той каза че неможе да преодолее това че съотборниците му в националния играят в шампионска лига а той никъде или в лига европа, и съответно иска да си запази мястото в националния. Друг е въпросът че по ирония на съдбата това се случи но да говорите такива идиотщини и да нямате елементарни познания за отбора си е срамно...Торес направи много за отбора и истинските фенове винаги ще го подкрепяме и обичаме..само ливърпул *thumb_up**thumb_up**wink*

Double_De
14.12.2011 19:53

+1

oc3ola11
14.12.2011 18:35

съгласен съм с теб,но не напусна защото е лаком,ако беше нямаше да дойде в ливърпул защото определено не сме отбор който плаща баснословни заплати,отношението на тези 2ма невероятни футболни престъпници хикс и жилет + това че вече не участваме в шампионската лига + лъжите които казаха предишните "собственици" ,защото помниш ли какво казаха,че ще се гради отбор и няма да се продават звезди,а всичко тръгна от продажбата на алонсо (сигурно ако имаше как и джерард насила щяха да продадат тях не ги бъркаше отбора и марката Ливърпул )

luiz_lfc
14.12.2011 14:24

Такива коментари като чета бивам потресен вие сте адските смешници които си вярват торес напусна защото е лакум може би не за пари а за трофеи но все пак напусна като само месец преди това беше казал че няма да напуска ливърпул да не говорим за това което каза после ако беше си тръгнал както мейрелеш без такива изказвания дали някой щеше да му вика предател феновете на пул го намразиха не защото си тръгна а за начина по който го направи не ми говори за истински фенове защото едвали си ходил на мач на ливърпул ( и аз все още не съм..) а тези които ходят го освиркват не мислиш ли че имат причина ? Да, Фернандо, ти подведе милионите, които те боготворяха, вярваха и искаха да бъдеш завинаги част от онази магия край „Анфийлд”. Ти сам не пожела. Ей, Хлапе! Струваш 50 млн., а всъщност си толкова евтин...

panew
14.12.2011 14:12

Да ходи, и без това няма заради него таланти като Лукаку да игрят само в Карлинг Къп. Аз съжалявам за него, много големи очаквания имах към Торес, но явно не се вписва добре в играта на отбора .. и за него и за Челси мисля, че ще е най-добре да напусне през януари.

georgechelsea
14.12.2011 14:02

най-накрая крайно време беше да си тръгва а да вземат някой друг

Danskrastev
14.12.2011 13:50

Езък за момчето !!! казах ви че това е 2рия Шевченко....

Danskrastev
14.12.2011 16:18

За разлика от Каръл или Керъл по-точно е че Торес получи своя шанс...а Керъл още не получава полнуценен шанс и си мисля че той е много по-добър реализатор от Суарез проблема при него беше тая контузия...

ManUnitedfan07
14.12.2011 15:38

Втория Каръл. Търка пейка + рядко вкарва.

mitko911
14.12.2011 13:36

Това са пълни глупости!
Всеки футболист има такива периоди и само много калпав мениджър би искал да изхвърли такъв футболист.
Дрогба лятото почти сигурно си тръгва . Торес ще си върне формата!

luiz_lfc
14.12.2011 14:19

Кви периоди бе той от 2 години е в такъв период *lol*

niki_andre
14.12.2011 13:14

Как ще не е бил на пейката бе нещастници тъпи ? Дрогба като се контузи , Торес стана да загравя бе малоумници стига сте вкарвали допълнително лошо настроение и злоба баси ограничените хора чесно !

luiz_lfc
14.12.2011 13:10

Няма кво да мисля за 20 млн можем да вземем Солдадо който е в по добра форма лично за мен по добър голмайстор попринцип и не ни е предавал

cHELSEaAaAaA
14.12.2011 13:19

робиньо ще го замества поне аз тъй мисля *smile*

vasko_1892
14.12.2011 13:15

да прав си..Може би аз греша защото ми беше любимия футболист когато беше в Пуул.Солдадо или Вия ще са точни попадения за нас.Но и Торес да дойде ще се радвам въпреки че никога вече няма да ми е любимец.Говореше се че са го накарали да си напише молбата но май са само слухове

jackman
14.12.2011 12:53

Нее оставете Торес.. Той е бъдещето на Челси!!

ChelseaBoy7_9
14.12.2011 12:43

А бе уинър я вземете си пуснете запис от мача и вижте дали "не е бил на пейката"... Дори стана да загрява когато Дрогба имаше някакъв проблем... Толкова ли сте неориентирани че не знаете какво пишете и за какво въобще става въпрос... luiz_lfc - а да не би да трябваше да остане до края на кариерата си в Ливърпул където шанса да спечели е има няма 10%, докато дори да търка пейката в Челси има повече шанс да спечели най-малкото Висшата лига... Давам ти един пример - Джерард - много добър футболист, НО верен на Ливърпул и не постигнал нищо в първенството...

Double_De
14.12.2011 19:55

+3

ChelseaBoy7_9
14.12.2011 18:32

Без Абрамович който идва през 2003г. Челси от 4-5 сезона преди това започват да се изкачват нагоре в класирането... Предполагам това не го знаеш... И стига с това "предателство"... Да не се е вричал че ще умре в Ливърпул?!... Ако Ливърпул са си върнали парите чрез Суарез какво да кажем за Челси който спечели сигурно 3 пъти повече от артикули на Торес... И като изписа толкова неща да не би да го накара да съжелява?! Пич, вземи се успокой малко че май "фенщината" ти идва в повече... Дори в Англия има хора които не се изказват така, а тук изведнъж станахте големите защитници на отборите и вече всеки който напусне дадения отбор не заслужава да живее... Спрете се бе мишки... Най-вече ти luiz_lfc... Ако не си разбрал и друго - няма нищо сигурно в този живот... Много ти знае устата ама май още пикаеш на тенекия да ти дрънка...

luiz_lfc
14.12.2011 12:59

А бе в първенството може и да не е постигнал ама в европа е а пак като гледам челси в ШЛ трофей да имат нещо не си спомням.. Ама кво говоря с тебе ти можеш само да хейтваш и да казваш че челси са големи а те са едни жалки мишки които без абрамович са нищо!

luiz_lfc
14.12.2011 12:23

Нали не мислите че ще се върне в Ливърпул? нито собствениците нито феновете го искат тоя като е лакум ся си пати да отива в китай при анелка и дрогба

Manower
14.12.2011 12:15

Тоя засега си е отишъл от големия футбол....С какъв акъл отиде в Челси?

kris_666
14.12.2011 12:10

Торес, Вия и Суарез.... Ще е добър тандем според мен..

BerbaTheBest
14.12.2011 12:31

Правиш ли разлика между "тандем" и "трио"?*wink**joking**thumb_up*

vasko_1892
14.12.2011 11:53

оле колко искам да се върне при нас и със Суарез да направят супер атака щото съм сигурен че ще почне да вкарва ако се върне при нас*smile*

tarantino_q
14.12.2011 15:19

Това "не успяха да спечелят от продажбата му" ми е доста смешно.*lol*

vasko_1892
14.12.2011 13:08

хмм помисли малко колко ще ни помогне Торес.

luiz_lfc
14.12.2011 13:02

Не не ти си луд вижда се колко си фен какви жертви бе правим го футболист за който челси да даде 50 млн като не му тръгне връщаме го и след 2 години да кажем че вече играе по добре пак си заминава това ли искаш ?

luiz_lfc
14.12.2011 13:00

E как да не успяха като си върнаха парите от суарез с този трансфер ? мисли преди да говориш мамкаму и подозирам че имаш нещо за керъл да казваш ама точно фен на челси за безмислени трансфери няма право да говори!

vasko_1892
14.12.2011 13:00

защо не?Супер ще е ако се върне.Понякога трябва да се правят жертви и да се забрави миналото в името на отбора*smile*

ChelseaBoy7_9
14.12.2011 12:46

Те не са мазохисти, те са глупаци барабар с Кени и ръководството... Както казах и преди време - не успяха да спечелят от продажбата му...

BerbaTheBest
14.12.2011 12:33

Вие мазохисти ли сте да го искате пак? Той ви продаде, а вие искате пак да се връща! *thinking*

lfcfann97
14.12.2011 11:37

Ако се върне в Пуул,защото Кени Далглиш няма нищо против него,но феновете на Пуул няма да го харесват.На мен отдавна си ми е фаворит,дори когато напусна Ливърпул,но ако пак се върне със Суарез много добре ще се разберат.

torreschelsea9
14.12.2011 11:22

незнам но имам някакво чувство че ще го продадът и тогава ще започне да вкарва като машина незнам ще видим през януари *wink*

luiz_lfc
14.12.2011 13:05

Хаха разби ме *lol*

genchooo
14.12.2011 13:03

ще ти трябва нов акаунт *lol*

VooDoo
14.12.2011 10:59

Няма страшно Лудогорец ще го вземе *wink*

Juventus_tifoz
14.12.2011 10:46

Торес в Челси стана като Амаури в Юве. Дано все пак да си върне формата и да ги ниже един след друг.

respect_kn
14.12.2011 10:30

Торес, Торес беше си добре в ПУЛ, защо ни продаде за ПАРИТЕ ! Беше ми любимия футболист супер якото ти се кефех и не можах да повярвам, че премина в Челси !!!!

respect_kn
14.12.2011 11:14

ПРОСТО тъпото е че продаде ПУЛ, и не е това гадното е гадното бе когато каза, че Пул е най-високото нива в кариерата му !

respect_kn
14.12.2011 11:13

Да съм те питал ?????????? Кфо само се заяждате друга работа нямате ли си бе ? пф Клоун !

Jurka5
14.12.2011 11:05

И в Ливърпул беше до втория сезон. Последната година и повече в Ливърпул беше същата трагедия. Просто настъпи някакъв спад и едва ли ще го видим някога в предишната форма. То разбираемо е,че и кризи има,но той вече две години е абсолютна трагедия. Където и да го вземат драстично не си ли подобри формата и там ще търка пейката.

eskulero
14.12.2011 10:58

Леко, че ще вземеш да го разчувстваш... :Х