Генчев: Лудогорец ще се бори с добрите отбори в Европа

08:39
Генчев: Лудогорец ще се бори с добрите отбори в Европа
Станислав Генчев е на 30 години. Полузащитникът е един от двигателите на терена и е неизменна част от титулярния състав. Автор е на 5 гола в официални мачове на Лудогорец. Бил играч на Левски, на варненските клубове Спартак и Черно море, на румънския Васлуй. Шампион на България с Левски, както и носител на Купата на България. С Литекс е записал мачове за Купата на УЕФА. Интервюто е на официалния сайт на клуба от Разград.

-Били сте в много клубове у нас и в чужбина. Каква е разликата с Лудогорец?

-Това е клубът, в който се чувствам напълно спокоен. В Лудогорец всичко е организирано много добре и ние мислим само за футбол.

-Играчите са добре сработени. Как го постигнахме за толкова кратък срок?

-Събрани сме добри футболисти, а футболният език е един. Повечето от играчите имат опит в елитни клубове като Литекс, Левски и ЦСКА. Важното е, че успяхме да се сплотим като колектив. Това е главната причина за просперитета ни.

-Какви са очакванията ви за пролетния полусезон?

-Надявам се да задържим позициите си. Останалите отбори в първенството не са по-добри от нас. Нашата основна цел е да играем красив футбол и да радваме привържениците.

-Какво ви предстои през зимната пауза?

-Ще се готвим сериозно. Лудогорец е сериозен проект . След една година отборът ще е много по-обигран, по-добър. Ще имаме сили да се борим с добрите отбори и в Европа.

-Как се чувствате в малък град като Разград?

-Чувствам се добре, защото се върнах в България от чужбина. Близко съм до семейството ми, което е в Търново. Виждам по-често жена си и децата си.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

123456789
13.12.2011 08:52

Само не разбирам за кой отбори в европа говори ?

Dragonfire
15.12.2011 22:06

за сички който участват в ШЛ и ЛЕ понеже ЦСКА , ЛИТЕКС и ЛЕВСКИ прават ного в тия турнири нема да е зле Лудогорец да им покаже как се игае там *smile*

RealMadridFen
14.12.2011 08:36

Еми като общо ти говори за отбори ако влязат във ЛЕ или ЩЛ няма ли да има отбори от Европа и добри хаха *lol*