Зе Соареш не ще пак на "Герена"

08:15
Зе Соареш не ще пак на "Герена"
Спортното ръководство на Левски сондира възможността да си върне бразилското крило Зе Соареш, за да реши част от фланговите си проблеми в офанзивен план, съобщава "24 часа".

В момента бързоногият Зе играе в бившия клуб на Николай Костов Металург Донецк, където акостира именно по настояване на настоящия наставник на българския гранд.

Костов, а и всички на "Герена" бяха наясно, че договорът на Зе Соареш изтича. Затова й са се поинтересували от плановете на самия играч и на хората в Донецк.

Оказа се обаче, че бързоногото крило и шефовете на Металург са стигнали до късно разбирателство за удължаване на контракта за още 2 години.

В края на 2009 г. Зе Соареш бе спазарен за Металург. Лекарите в Украйна пробваха да развалят трансфера, обявявайки, че бразилецът има здравословни проблеми. През януари 2010 г. играчът все пак премина в Донецк, след като немски лекари потвърдиха, че е здрав. И подписа за 1+1 години. По неофициална информация Левски трябваше да получи 400 000 евро.

Ако Зе Соареш не се бе разбрал за новия си договор с Металург, Николай Костов пак можеше да го има в състава си, а Левски да си го върне без пари, подсигурявайки му желаната заплата. Зе обаче избра да остане в Донецк.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация