Тунчев: Не съм преговарял с ЦСКА

09:15
Тунчев: Не съм преговарял с ЦСКА
Александър Тунчев категорично отрече информацията, че ЦСКА преговаря с него. Собственикът на "червените" Димитър Борисов заяви, че очаква защитника до 5 януари, но това явно са празни приказки.

Бившият играч на ЦСКА не е разговарял с босовете на "Армията", а на този етап се надява само да си върне титулярното място в Лестър.

Александър Тунчев може да мисли за трансфер само ако бъде нежелан в отбора, чиято собственост е сега. Бившият национал смята, че не е коректно от страна на шефовете на ЦСКА да въртят интриги около неговото име.

Както е известно, президентът на 31-кратните шампиони Димитър Борисов разкри, че е разговарял с агента на играча Лъчезар Танев и е предложил конкретна оферта за настоящия футболист на Лестър.

"Не знам нищо за интереса на ЦСКА към мен, както и за преговори между червените и мениджъра ми Лъчезар Танев. Имам договор с Лестър и не знам дали клубът ще ме пусне. В момента съм контузен и не съм играл, след като наемът ми изтече и се върнах от Кристъл Палас. Ако мениджърът ми каже, че няма да разчита на мен, едва тогава ще мога да обмисля евентуална оферта от ЦСКА. Засега обаче не мисля за това”, заяви Тунчев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация