Петима от Лудогорец номинирани за най-добри спортисти на Разград

14:10
Петима от Лудогорец номинирани за най-добри спортисти на Разград
Петима футболисти на Лудогорец бяха номинирани за титлата "Спортист на Разград" за 2011 година. Решението за подреждането на най-добрите спортисти ще бъде взето във вторник, а на специална церемония на 15 декември първите 10 ще получат купи и грамоти от общинската администрация.

Трима футболисти бяха номинирани от футболния клуб. Това са Емил Гъргоров, Станислав Генчев и Любомир Гулдан. Капитанът Емил Гъргоров е номиниран за най-добър спортист и от фенклуба на тима, който също участва със свои предложения от гражданската квота. Феновете са номинирали още Светослав Дяков и Йордан Минев.

Ивайло Петев се е сдобил с две номинации за треньор на годината – от клуба и от феновете.

На заседанието на комисията във вторник ще бъде взето решение дали словакът Любомир Гулдан може да участва. По регламент в класацията могат да участват само български състезатели, но комисията може да го допусне.

Останалите спортни клубове в Разград също са направили своите номинации за "Спортист на Разград", за треньор и за най-перспективен млад състезател. Те ще бъдат оценени по критерии от 9-членна комисия. В нея влизат спортни журналисти, председатели на спортни дружества, треньори и завеждащият спорта в общинската администрация.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация