Бербо бил Кантона, Роналдо - Бест

12:18
Бербо бил Кантона, Роналдо - Бест
Интересни сравнения между бивши и настоящи играчи на Манчестър Юнайтед вижда мениджърът на тима Сър Алекс Фъргюсън. Шотландецът не за първи път намери прилика между Димитър Бербатов и Ерик Кантона.

"Бербатов има търпение и увереност в противниковата половина на терена, която е от изключителна полза за клуба. Броят на решаващите попадения расте непрестанно. Ерик Кантона също бележеше във важни моменти и ако Берба продължава в същия дух резултатите ще се забележителни", сподели Сър Алекс.

През седмицата наставникът на "червените дяволи" защити Кристиано Роналдо от нападките по негов адрес и сподели, че португалецът не е симулант, а жертва на съдиите. Фъргюсън даже каза, че харесва арогантността на футболиста и добави, че Джордж Бест и други големи звезди от миналото не са били по-различни.

"Виждал съм много велики играчи през годините и всички те притежават именно тази приятна арогантност. Това, че винаги си готов да се бориш за топката и да играеш смело, е хубаво и заслужава уважение. Няма нищо нередно. Не виждам никаква причина да го спра да действа по този начин. Той се забавлява на терена, а аз се радвам да го гледам. Платих над 10 милиона паудна за това", коментира още мениджърът на Юнайтед.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

nar
09.03.2009 23:17

Щях да кажа същото, но реших, че не си заслужава да се прави коментар на такова безсмислено изказване на един объркан човек. *stop*
Кристияно е една много силна личност, а арогантността е присъща на младите силни в което няма нищо лошо, но това са далечни работи, тях не всеки, може ги разбра *thinking*

PRI_A_TEL
07.03.2009 18:20

Сър Алекс пък е номер 1. и аз поне за друг като него не се сещам.

uiui
07.03.2009 16:21

на роналдо дгд а на бербо бест

dani7273
07.03.2009 13:18

е какво го нервира че даже го е бил *lol*