Киелини: Победа над Интер е по-важна от успех срещу Торино

11:31
Киелини: Победа над Интер е по-важна от успех срещу Торино
Джорджо Киелини е на мнение, че за Ювентус е по-важно да спечели срещу Интер, отколкото да бие Торино в градското дерби тази вечер. Защитникът на "бианконерите" не пропусна да се включи и в словесната престрелка с треньора на "нерадзурите" Жосе Моуриньо.

"Не е тайна, че за нас мачът с Интер е по-важен от този с Торино. Мисля, че ако бяхте попитали нашите фенове кой от тези два отбора предпочитат да победим, те щяха да ви отговорят, че това е Интер", сподели бранителят пред "Тутоспорт".

Според италианския национал медийните атаки в една или друга посока от страна на Жосе Моуриньо са целенасочени и дават резултат.

"Не трябва да му се придава толкова голямо значение, защото той търси точно това. Мисля, че той много добре успява да пази играчите си, като привлича вниманието върху себе си от началото на годината, за да е спокойно около футболистите. Той е умен, прави го целенасочено и хората се хващат. Мен лично неговите интервюта и пресконференции ме забавляват, весело е да го слуша човек. Със сигурност обаче неговите думи няма да имат ефект върху нас", коментира още Киелини.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация