Разликата е седем точки, но надеждите са още живи, оптимист е Джерард

10:56
Разликата е седем точки, но надеждите са още живи, оптимист е Джерард
Стивън Джерард е оптимист и вярва, че неговият Ливърпул има шансове да спечели титлата във Висшата лига. Халфът на "мърсисайдци" смята, че надеждите са още живи, въпреки сериозния аванс на Манчестър Юнайтед.

"Имаме трудности при домакинските мачове през този сезон, но срещу Съндърланд се видя, че можем и да побеждаваме. Трябва да бъдем търпеливи и ще имаме успех. Ако играем добре и се възползваме от грешките на конкурентите ни, накрая ще сме доволни. Няма спор, че Юнайтед играе добре и резултатите са налице, но ако конкурентните им тимове мислят, че могат да наваксат разликата от седем точки, рано или късно и това ще се случи. Сезонът все още не е приключил и имаме шансове. Надеждите ни са живи. Няма да се откажем от титлата в Англия, както и от битката в Шампионската лига", сподели Джерард.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

SG_favorit_
15.03.2009 11:42

Тук ще цитирам Джерард "Ако играем добре и се възползваме от грешките на конкурентите ни, накрая ще сме доволни."-според мен е напълно прав и Мърсисайдци го доказват с играта си, използват всяка грешка на противника и... в най-добрият случай завършват на равен , а в още по-добрия с Победа! Успех на Ливърпул!!!

Resorter
07.03.2009 13:20

Нямат шанс, и това не е сезона на Ливърпул. Хубавото в случая е че "отбор" като Челси също няма реални шансове.

AviMC
07.03.2009 13:19

Ех MAN_,Юнайтед с на 1-ва позиция,но все още не са шампион на Англия *wink* Chelsea The Best

MAN_
07.03.2009 13:14

То е хубаво човек да е оптимист и признавам че Стиви е Велик играч,но и той самият не си вярва като го казва,а и да отбележа че разликата е 7т сега но ще стане 10т така че .....сами си отговорете на въпроса кой е Шампион на Англия тази година