Берое пак прати двама в "Б" група

15:27
Берое пак прати двама в "Б" група
Мартин Райнов ще продължи да се състезава и през пролетта в Етър Велико Търново. Както е известно юношата на Берое бе даден под наем на търновския тим за есенния полусезон, в който записа 10 мача и отбеляза един гол в Източната "Б" група. Доволни от представянето му с виолетовият екип от ръководството на Етър са се свързали с колегите си от Берое с молба наема на Райнов да бъде продължен до лятото. Георги Динков пък остава през пролетта в Спартак (Варна), тъй като неговия наем е за срок от 12 месеца.

Мартин Райнов е роден на 25 април 1992 година в Габрово. Играе като опорен полузащитник. През миналия сезон тренира с мъжкият отбор на Берое, но операция от апендицит не му позволи да дебютира в "А" група. След като изкара лятната подготовка с Берое бе даден под наем на Етър, където да трупа игрова практика и самочувствие. През есента талантливият полузащитник игра в 10 мача (608 минути) в Източната "Б" група и реализира гол с глава във вратата на Доростол (Силистра).

"За мен най-важното е да играя. През есента Етър се представи добре, като се надявам през пролетта да подобрим още играта си и да печелим повече мачове. От Етър изявиха желание да остана във Велико Търново до лятото. Двата клуба са се разбрали по този въпрос. За мен е важно да играя редовно. Личните ми амбиции са да се представям добре в мачовете и да съм готов за отбора на Берое", заяви специално за Beroe Online Райнов.

Георги Динков също ще продължи да играе в Източната "Б" група и през пролетта. Юношата на старозагорци е твърд титуляр в Спартак Варна и има две попадения с фланелката на "соколите". В началото на полусезона Динков бе използван като ляв бек, но в последствие игра на нетипичния за него пост - десен краен бранител.

Треньорското ръководство на Берое ще продължи да следи развитието на двамата.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация