В Барса се страхуват, че може да не спечелят титлата, смята Канаваро

09:50
В Барса се страхуват, че може да не спечелят титлата, смята Канаваро
В Барселона са разколебани, смята защитникът на Реал Мадрид Фабио Канаваро. Италианският бранител на "белия балет" сподели, че според него "каталунците" започват да изпитват сериозни опасения дали ще успеят да спечелят титлата в Примера.

"В Барса започва да личи напрежението и несигурността. Те бяха толкова уверени в спечелването на първенството, че сега, когато започнаха да губят мачове не знаят как да реагират. Започват да се съмняват в своите усилия, което никога не е от полза. Когато един отбор се усъмни във възможностите си, то това означава, че е обезверен и му трябва нов стимул, нова мотивация. Те направиха впечатляващ старт на сезона, но малко по малко се изчерпват. Не се учудвам, тъй като те се сражават на няколко фронта едновременно", сподели Канаваро.

Защитникът коментира още, че бъдещето му в Реал на този етап изглежда несигурно.

"Когато Калдерон бе тук се бяхме уговорили да продължа съвсем резонно своя договор, но сега, след като той не е в управата не мога да бъда сигурен в каквото и да било. Не зная дали следващият президент, който и да е той, ще бъде толкова склонен да преподпише с мен. Ако зависи от мен, няма проблем. Семейството ми също се чувства повече от добре в Мадрид", каза италианският национал.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация