Христо Стоичков е фен на моторните спортове

16:01
Христо Стоичков е фен на моторните спортове
Христо Стоичков е страстен фен на моторните спортове, сподели Камата пред камерата на спортното предаване "Резултат". Зрителите на телевизия Bulgaria ON AIR ще видят интервюто на 11 декември от 11:00 часа.

За автомобилизмът като спорт, като предизвикателство, като начин на живот, както и за финансовата страна на този рисков спорт ще говорят най-добрите български пилоти – Илия Царски, Димитър Илиев, Румен Дунев и Петър Гьошев.

Най-добрият ни клифдайвър, който участва в световните "Ред Бул серии" Тодор Спасов, също ще сподели пред нашата камера за успехите през изминалата година и за очакванията през новия състезателен сезон. Гледайте "Резултат" с водещ Десислава Джерманска в неделя от 11:00 часа!

И още спортни акценти от програмата на телевизия Bulgaria ON AIR: Гости в студиото на предаването "Боен клуб" в неделя 10:30 часа ще бъдат известният треньор по бокс Борислав Бояджиев и носителят на световна титла в професионалния бокс, към момента треньор в собствения си клуб "Мизия 80" - Александър Владимиров.
Деян Димитров

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ManUnitedfan07
09.12.2011 21:33

Освен доктор Хонорис кауза, известен езиколог и човек справящ се перфектно с английски и руски, учените от Winner.bg откриха, че той е фен на моторните спортове ? К'во ни бърка нас ?

delev4y
09.12.2011 17:08

нищо чудно ся да стане и най-добрия моторист*thumb_down**thumb_down**thumb_down*