Пулис: Кени Далглиш е прав да критикува ФА

15:39
Пулис: Кени Далглиш е прав да критикува ФА
Подкрепа за критиките на Кени Даглиш към ФА за двойния стандарт, който прилага асоциацията по време на разглеждането на дисциплинарни провинения, изрази мениджърът на Сток Сити Тони Пулис.

Далглиш нападна вчера Футболната Асоциация на Англия, заради сериозната кампания за намаляване на наказанието на Уейн Рууни.

"На мен ми е странно това, което се случи, защото ФА трябва да дава пример, а в следващия момент решава да обжалва наказанието на Рууни от три мача", каза шотландецът, след като стана ясно, че наказанието на Рууни бе намалено от УЕФА от три на два мача, въпреки че нападателят изрита съперник от Черна гора по време на евроквалификацията в Подгорица.

Далглиш, освен това, сравни ситуацията с Рууни с тази с нападателя на Ливърпул Луис Суарес, който бе обвинен в расизъм.

"Напълно съм съгласен с Кени. В случая на Рууни не ставаше въпрос за спор за топката, а за изритване на съперника. Много ми е интересно да видя дали ФА ще се намеси, ако друг играч на английски клуб обжалва подобно наказание - това имаше предвид Кени. Не смятам, че ще се получи нещо. Не мисля, че ще се получи прецедент, защото това бе ситуация, в която те изработиха системата, а системата работеше за тях", каза Пулис.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

rooney_fen_256
09.12.2011 19:12

Добре бе Кени. Обаче, ако ФА беше намалила евентуалното наказанието на Суарес, сигурно щеше да се напие в най-близката кръчма.

ManUnitedfan07
15.12.2011 19:38

И двамата са шотландски фермери ако ги гледаш в лицето, макар че Съра като че ми се струва по-прекалил с цигарите, отколкото с алкохола. Две мнения няма, и двамата са страшни мениджъри, обаче на външност и с някой дядка от българските села не могат да се сравняват.

gos13
10.12.2011 09:03

Да не би да съдиш по действията на вашия мениджър, защото на него вече много му личи.*joking*

vasko_1892
09.12.2011 21:36

хаха много гледаш от чикардоо ама не ти се получава.Иска да каже че щото е англичанин.И да беше Джерард щеше да е същото ама Суарез щото не е англичанин глей ся кво става.И недей обиждай и не се плави на прост щото не си и съм ти виждал много хубави за Ливърпул.