Кройф: Барса играе винаги за победа срещу Реал Мадрид

15:25
Кройф: Барса играе винаги за победа срещу Реал Мадрид
Барселона винаги играе за победа срещу Реал Мадрид, заяви легендата на каталунците Йохан Кройф преди поредното издание на Ел Класико, което е тази събота на стадион "Сантяго Бернабеу".

Барса в момента изостава на три точки от Реал в класирането на Ла Лига, а освен това има и мач повече, но Кройф смята, че дербито този уикенд няма да бъде решаващо за титлата, тъй като до края на сезона има доста мачове.

"Кой е фаворит в събота ли? Аз мога само да кажа, че Барселона играе винаги за победа срещу Реал Мадрид. Ще видим в събота кой ще спечели", каза Кройф пред "АС".

"Класико няма да реши титлата. Има толкова много мачове до края на сезона. Нищо, което ще се случи в събота, няма да реши първото място. Това е просто един мач и нищо повече. Една победа на Реал не значи автоматично, че изведнъж те ще са най-добрият отбор в Испания", каза още холандецът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

chicken
08.12.2011 16:30

не се карайте най - големият тъпак е тоз корумпиран боклук Кройф на който могат полвината новоизлюпени фенове на Фарса да благодарят. Щот без него и още един двама там де бутат нещата щяха да са най-посредственият отбор на Барса играл някога по футболните терени. Майната ви Кроиф и Платини да гниете в

Corazon_de_leoN
09.12.2011 00:43

Този Дрийм тим който падна точно от мръсните росонери с 4-0 ли ? саднат лейм..

Antonpram_91
08.12.2011 21:55

Още ли те е яд за загубата от Барса, мръсен росонер *lol* Земи се махни бе смешник, ти не знаеш ли за "дрийм тима на Кройф"? Гледай си там Милан и не се меси тука!

Corazon_de_leoN
08.12.2011 20:05

То и на още 20-30 футболиста на който казват че са "най-добри" ама така ще кажеш нали все пак е играл за Барса и им е бил тренер..

messyfan
08.12.2011 18:43

Ей ти,с мозък колкото на едно пиле!Ти знаеш ли кой е Кройф изобщо и какво е постигнал във футбола?Кройф е най-добрият футболист в Европа за всички времена,подобно на Пеле в световния футбол.След като не знаеш тези елементарни неща от кухнята на футбола е добре да спреш да се излагаш публично.Тъпака се оказа ти с неадекватния си коментар.Хейтър безподобен.*cards*

cesc4barca
08.12.2011 16:44

о какъв хейтър *wink*