Раниери: Когато топката не влиза, коментарът е излишен

08:25
Раниери: Когато топката не влиза, коментарът е излишен
Треньорът на Интер Клаудио Раниера заяви, че е доволен от представянето на тима си, въпреки загубата с 1:2 от ЦСКА Москва в последен мач от Група "В" на Шампионската лига.

Интер завърши на първо място в потока си класира за директните елиминации в най-комерсиалния турнир.

"Няма какво толкова да коментирам мача. Когато топката не ще да влезе във вратата, всякакъв коментар е излишен. Не мога да упреквам моите играчи, те се вложиха напълно в мача. Стараха се колкото могат, но просто нямаха късмет. Важното е, че не са съкрушени от загубата и духът им остава висок. А още по-важното, че въпреки загубата се класирахме напред в турнира. В директните елиминации вече ще играем по друг начин. Надявам се тогава да имаме повече късмет", заяви Раниери на пресконференцията след мача.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Bobo_Vieri_89
10.12.2011 10:58

Трябват ни един класен защитник и 2 грамотни халфа...не говоря за ЗВЕЗДИ а просто за грамотен играч. От там на там всичко е в главите на играчите а не,че са слаби като качества! Интер има доста качествени играчи на които обаче няма кои да им даде спокоиствие! Раниери практикува "махленски" футбол без никаква тактика,а да не говорим,че си няма бъкел представа от психология...а все пак един наставник трябва да е и добър психолог!

Bobo_Vieri_89
10.12.2011 10:51

Раниери не ми допада изобщо...а трансферната политика на отбора последните 2 години е под всякаква критика! Да продадеш Ето'о и да вземеш Форлан които не се знае изобщо кога ще може да играе?!?! Отделно има проблем и с контузии,но това не би трябвало да е ЧАК такъв проблем

marteto87
08.12.2011 10:38

Не той го съсипа братле.Морати стисна кисията преди 2 години и си е.м. със стария изчерпан за мен отбор не става нищо

fel6era
08.12.2011 09:34

мн глупав тренер е тоя където и да е бил само провали.вече съсипва и интер.нямам думи за него