Вияш-Бояш скочи на Гари Невил

14:52
Вияш-Бояш скочи на Гари Невил
Мениджърът на Челси Андре Вилаш-Боаш нападна легендата на Манчестър Юнайтед Гари Невил след победата на "сините" над Валенсия.

Португалският специалист, очевидно доста се е засегнал частта в колонката на Невил за Челси, като я нарече "безцелно гонене` и `нещо извън реалния свят`.

"Хората четат коментари, които са малко извън реалния свят. Вижте Гари Невил вчера каза абсурдни неща преди мача от типа: `Не искам да съм играч на Челси в момента. Не бих могъл да играя този мач и това е труден мач за тях`. Подобни неща според мен не са реални. Ако сме ваша мишена приемаме го, но ще съжалявате момчета, защото утре ще трябва да напишете за брилянтната победа на Челси и това, че сме завършили първи", каза Вилаш-Боаш след успеха над "прилепите".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Ginekologa
07.12.2011 17:23

тоя да си трае невил че да няма базел*joking* ще легнат според мен се пак ман тр 1/8 играят*joking*

ajungata
07.12.2011 16:22

Не ви чувам като колегата по-долу? Кажете сега нищо ли не става от него?ааааа? А тоя Чарли Чаплин(Невил) да се замисли дали не иска да е играч на манафите в момента да заминат довечера към Лига Европа.... но с техния късмет и едно рамо от съдията, ще продължат...