Матеус: Незнам какво стана в България, сега мисля за Сърбия

14:10
Матеус: Незнам какво стана в България, сега мисля за Сърбия
Лотар Матеус е сред най-вероятните нови селекционери на националния отбор по футбол на Сърбия. Самият Матеус признава, че следи редовно сръбския печат и се вълнува от ставащото в националния отбор.

"Не съм водил преговори с Футболния съюз на Сърбия, но ако се стигне до тях трябва да има съвпадение на идеите, плановете и стратегията. Сърбия има отлични футболисти, но това е било винаги. Според мен отбор с такива таланти трябва да участва на Световното в Бразилия през 2014 година", каза още Матуес.

На въпроса пред какви предизвикателства е изправен след напускането на треньорския пост в България Лотар Матеус отговари: "Честно казано, не знам, защо не съм още треньор на България. Имахме други планове и договорки. Там се чувствах добре и съм доволен от начина, по който работех. Бях максимално ангажиран. В момента се занимавам с личния си живот и очаквам истинско предложение. Не бързам за никъде. Няма никакъв натиск върху мен, но не се откъсвам от футбола, следя всички важни и значими мачове от целия свят - От Шампионската лига, Лигата на Европа и националните първенства", допълни още легендата на Бундестима.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация