Стоичков напуснал Ростов заради пари, от клуба твърдят друго

11:55
Стоичков напуснал Ростов заради пари, от клуба твърдят друго
Христо Стоичков вече не е съветник на президента на руския тим ФК Ростов, като между клуба и агента на бившия национал на България, има разминаване на причините за напускането му.

За момента не са назовани конкретните причини, поради, които е прекратен договорът на бившия български футболист, като единственото, което заяви генералният директор на клуба Юри Белоус беше, че решението е взето от борда.

"Догвоорът на Стоичков беше до първи декември и клуба реши да не го подновява", каза Белоус пред руския вестник "Спорт Експрес".

"Не успяхме да комуникираме добре с него и имахме проблеми в отношенията, тъй като той беше извън страната през по-голямата част от времето", допълни Белоус.

Тази информация обаче се опровергава от агента на Стоичков, който твърди, че Камата сам си е тръгнал от клуба, заради незадоволителната заплата, която е получавал.

" Ростов не може да си позволи предложенията на Стоичков, който искаше изцяло да реновира методиката на тренировки, а това изисква средства. Стоичков не пожела да чака до март, когато ще е ясно дали отбора остава във висшата лига на Русия", коментира агентът му Мирчо Димитров пред руската преса.

В Русия съобщават още, че Стоичков може да стане спортен директор на Динамо Киев, макар, че самият той опровергава тази информация.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация