Домусчиев: Бюджетът ни не е по-голям от този на Левски и ЦСКА

14:40
Домусчиев: Бюджетът ни не е по-голям от този на Левски и ЦСКА
Собственикът на есенния първенец в "А" група Лудогорец Кирил Домусчиев даде специално интервю за предаването по bTV Action "Зона Спорт". Той говори за проблемите в българския футбол, разочарованието, което изпитва, когато в клубовете от родното първенство не се работи компетентно и докъде стигат амбициите му да се ангажира с Лудогорец.

"Много ми дойде напрежението и затова казах някои прибързани неща. За съжаление, много неща ги научавам в движение. Час и половина - два преди мача научих какво ни чака от съдийско естество. Дори помолих колегите от ЦСКА за феърплей."

"Влязох в съблекалнята преди мача с ЦСКА, за да ги предупредя за съдийството. Казах им да не обръщат внимание на грешките, защото ще се дават картони и ще се изпълни поръчката."

"Радва ме признанието, че играем най-хубав футбол, а не толкова това, че сме есенни първенци. Имаме още много възможност да подобрим качеството на игра. След последния мач с ЦСКА не мога да се зарадвам на успеха, че сме есенни първенци. Не исках да виждам хора, неприятно ми беше."

"Нашият бюджет за заплати, подготовка, за "А" отбора, за администрацията, със сигурност не е по-голям от този на Левски и ЦСКА. Това, с което бихме ги изпреварили като инвестиция, е строителството. Но на това гледам с друго око."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари