Рекорд! 15 000 гледат 3:0 за ЦСКА в Плевен

12:30
Рекорд! 15 000 гледат 3:0 за ЦСКА в Плевен
Pекорден брой зрители се събраха през есенния сезон на мач между отбор от "В" група и един от грандовете. В осминафинал за купата на България Спартак Плевен отстъпи 0:3 от ЦСКА пред 15 000 зрители, възползвали се и от топлото време. На срещата нямаше полиция, защото униформените отказаха да поемат ангажимент да пазят запалянковците. За реда на бившия стадион "Слави Алексиев" се грижеха стотина частни охранители, пише "24 часа".

Димитър Пенев и Драголюб Симонович не можеха да използват контузения Жуниор Мораеш, както и Янис Зику и Мишел Платини. Бразилците вече се прибраха в родината си, а голмайсторът на "червените" пое към Южна Корея, където трябва да подпише договор с местния Поханг Стийлърс. Отборът е трикратен победител в азиатската Шампионска лига, а в момента е на второ място в първенството. При подписване на договор от страна на румънеца в касата на ЦСКА ще влезнат между 700 000 и 1,5 млн. долара.

След двубоя старши треньорът на ЦСКА Димитър Пенев обяви, че иска за следващ съперник Лудогорец или Левски.

"Искам да благодаря на феновете от Плевен и другите региони, че присъстваха на мач. Като си спомням какъв отбор имаше вашият град и стадион в миналото, сега ми става малко мрачно и тъжно", добави Стратега.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация