Ливърпул трябва да покаже постоянство

21:36
Ливърпул трябва да покаже постоянство
Капитанът на националния отбор на Аржентина и полузащитник на Ливърпул Хавиер Масчерано заяви, че тимът от "Анфийлд" трябва да показва по-голямо постоянство преди да си помисли за шампионската титла в Англия.

"Червените" изостават на седем точки за лидера Манчестър Юнайтед, а Масчерано заяви:

"Не сме близко до Юнайтед, но трябва да продължим да се борим и ще видим какво ще стане. Много е важно обаче да печелим всеки мач и да показваме постоянство. Аз съм готов да играя на всяка една позиция. Ако тима има нужда от мен някъде, аз ще дам всичко от себе си. Аз играя най-вече в средата на терена, но никога не се знае с тези контузии на играчи като Арбелоа и Деген. Ние нямаме много играчи, които могат да играят отдясно на защитата, така че няма проблеми аз да играя там."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Xelikopterr
06.03.2009 04:21

Ливърпул показват постоянство доколкото това е възможно с тези играчи. Имат по един невероятен футболист във всяка една от линиите. Визирам на вратата- Рейна, в защита- Карагър, в полузащита- Джерард и в нападение- Торес. Проблемите идват тогава, когато някой от тези играчи се контузи. Имат заместници, но те не могат да окажат същото въздействие върху играта на отбора и се стига до грешни стъпки, които в крайна сметка се оказват решаващи за спечелване на титлата.

LucHo_GoNzaLez
06.03.2009 00:10

Ливърпул трябва да покаже постоянство --- С този тренйор това е НЕВЪЗМОЖНО !!! *stop*