Костов ще атакува Етър със "сините" титуляри

09:10
Костов ще атакува Етър със "сините" титуляри
Треньорът на Левски Нико­лай Костов няма да спести двубоя с Етър на най-добри­те си играчи. Специалистът ще пусне оптимален състав, като идеята е „сините” да де­монстрират добър футбол, който да е подчинен на него­вите указания.


В защитата ще бъде из­ползвано карето, което Ко­стов си хареса още за дебют­ната си среща в Стара Заго­ра. Мулдер, който почти си­гурно ще подпише нов дого­вор на „Герена", застава от­дясно. В средата ще са Йордан Милиев и Иво Иванов. Отляво ще бъде Орлин Старокин. Той бе оставен на пей­ката срещу Светкавица, но влезе на почивката и даде своя принос за измъчената победа.

Като дефанзивен халф се очаква да започне Сержиньо Грийн. Холандецът страдаше от контузия, но в последни­те дни тренира на пълни обороти. Резервен вариант на 29-годишния футболист е Даниел Димов. Костов обаче предпочита да използва опи­та на Грийн.

В половината на Етър ще се движат Владимир Гаджев, Христо Йовов, Дарко Тасев­ски и Тони Калво. Македо­нецът се оплакваше от травма и може да не бъде рискуван. Негова алтернатива на пейката обаче няма. Единствено Тодор Христов, и то донякъде, може да из­пълнява сходни функции. Ако юношата на Берое бъде пуснат в игра, то Йовов ще атакува с Гаджев през центъ­ра, а по крилата ще са Калво и Христов. По схема по-на­пред ще е изнесен Иван Цветков, но той ще участва активно в изграждането на атаките. Костов по никакъв начин не подценява срещата и затова възнамерява да пусне най-доб­рото, с което разполага. Же­ланието на Командира е да бъде постигната лека победа с привлекателна игра.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари