Синът на Майкъла вкара на Ман Юнайтед

12:49
Синът на Майкъла вкара на Ман Юнайтед
Синът на легендата на ЦСКА Георги Илиев-Майкъла избра точно мача Манчестър Юнайтед - Болтън, за да вкара първия си гол този сезон за юношеския тим на гостите. Георг бе спрян веднъж от вратаря, но след това с невероятен удар пронизал мрежата. Болтън пада в този мач с 1:2, но в следващия взема скалпа на Ливърпул със същия резултат.

Заради добрата си игра 17-годишният полузащитник вече има и пет мача за резервите на Болтън, където веднъж рита дори и Мартин Петров. Той влиза обикновено като резерва.

Георг е юноша на ЦСКА, но през миналата година замина да учи и играе в Англия. От този сезон обаче бяха уредени правата му и той е вече титуляр при юношите и резерва във втория тим, където играят и доста играчи, които имат договор с клуба, но не попадат често в титулярния състав.

"Наистина се развива добре, но още е рано да се вдига толкова. Той е научен да работи и да не приказва много", скромно обясни баща му. Единствената причина, по която е заминал за Англия, е пълното безхаберие по отношение на юношите в ЦСКА. В момента те нямат дори стадион, на който да тренират, а се готвят на сгурията, където бяха кортовете за тенис на стадион "Българска армия"”.

Георг е титуляр и в юношеския ни национален отбор, като редовно се прибира за сборовете в България. До момента той има 13 срещи с националната фланелка, се вижда от официалната страница на Болтън, където има профил на младата надежда на родния футбол.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

brisi
02.12.2011 16:29

Ей няма оправия в тая държава........'(