Свежи сили за Арсенал - Уолкът и Едуардо готови за игра

20:14
Свежи сили за Арсенал - Уолкът и Едуардо готови за игра
Мениджърът лондонския гранд Арсенал Арсен Венгер обяви, че Тио Уолкът и Едуардо Да Силва ще попаднат в групата на "топчиите" за неделния двубой от ФА Къп срещу тима на Бърнли на "Емирейтс Стейдиъм".

Уолкът не бе играл от месец ноември миналата година, когато извади рамо по време на приятелския мач на националния отбор на Англия с Германия. Едуардо, който се възстанови от тежкото счупване на крака, получи травма в подколянното сухожилие в двубоя с Кардиф за ФА Къп, когато вкара два гола.

Сега, двамата футболисти са готови и мениджърът на "артилеристите" Арсен Венгер заяви за клубната телевизия:

"Ще видя как Тио и Едуардо ще изглеждат утре и в събота, но те със сигурност ще попадат в групата, особено Тио. Трябва да изчакаме, за да видим как ще се развият нещата с Дуду и какво е положението с неговата травма."

Защитникът Коло Туре обаче пропуска мача през уикенда заради травма, получена в двубоя с Уест Бромич през седмицата, но Уилям Галас ще бъде готов за игра, след като се оправи от травмата в глезена. Венгер обаче допълни, че Емануел Адебайор отпада със сигурност за мача в неделя и за срещата с Рома в Шампионската лига през следващата седмица.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

brisi
06.03.2009 16:37

Айдеееееееееееееееее .....време беше сега ше се види кой кой е и някой хора къде ше завършим *joking*

LucHo_GoNzaLez
06.03.2009 00:07

С Уолкът и Едуардо Арсенал ще заиграе на по голяма скорост в средата на терена което може да се окаже решаващо за догонването на Вила.Четвъртото място не е никак малко,но за отбор като Арсенал не мисля че това е задоволяващо.

BUBOLE4O_ME4O
05.03.2009 23:06

Свежи, свежии ... колко да са свежи? арсен, не се залъгвай...с тъга на сърце> Венгер трябва да се радва ако завършат на 4то място *wink*

rusev11
05.03.2009 22:19

крайно време беше.Връщането им ще освежи много отбора,а с завръщането и на Adebayor Rosicky и Fabregas,Wenger ще има много опции в състава което ще даде почивка на някои играчи изнесли сезона дотук.Само Арсенал !!!!!

arsen
05.03.2009 22:10

Е със завръщането им съвсем друго ще изглеждаме.Отново сме по пътя към победите.САМО АРСЕНАЛ