Полицията даде Джон Тери на прокуратурата

19:47
Полицията даде Джон Тери на прокуратурата
Полицията предаде на прокуратурата случая с евентуалните обиди на расистка основа, отправени от капитана на Челси Джон Тери към колегата му от Куинс Парк Рейнджърс Антон Фърдинанд.

От прокуратурата обявиха днес, че са получили папката със случая от Скотланд Ярд и вече обмислят дали има достатъчно доказателства, за да повдигнат обвинения на английския национал. Властите потвърдиха преди няколко дни, че са разпитали защитника на Челси във връзка с разследването.

30-годишният бранител бе разпитан от полицията в своя дом в Съри, заради случилото се на 23 октомври на стадион "Лофтъс Роуд". Тери призна, че е използвал обидни думи към своя колега, но отрече да го е обиждал на расова основа. ФА също разследва английския национал в паралелно разследване.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ivanov961
09.12.2011 10:15

мале за кво ще го съдят, че е казал нещо като "циганин"

Borkos
01.12.2011 23:38

ако не бъркам официално робите са освободени 1863,и не виждам нищо лошо в това един човек,да бъде наричан негър ако е такъв,ако на теб ти кажат,че си бял,ще почнеш ли да мънкаш по медиите.А и мисля,че хората с такъв цвят на кожата(по тъмен от нормален бял европеец) са доста повече.

n0thing
01.12.2011 23:10

Не съм расист, но не съм и далтонист !

Danskrastev
01.12.2011 22:22

До коментар [@comment 869482] от [@user neyravnovesen]:

Не е така не може да се държи с хората по тоя начин това си е обида за черните се едно някои да му каже че жена му е курва...всички настрахват срещу расизма защото това са футболисти който ги гледа цял свят малките се учат и това може да прерастне в глобален проблем и недай си боже война така че правилно ще го пращат.

ChelseaBoy7_9
01.12.2011 23:56

Покажи ми друг толкова голям скандал който да е стигнал до съд? Да не говорим че точно в онзи мач нещата беше нормално да са извън контрол... Интересно дали има други свидетели осве Тери и малкия Фърдинанд... Най-малкото е безсмислено да се повдига въпроса като се види единия колко по-напред е от другия...