Шеридън: Ако играя всяка седмица, се връщам в ЦСКА

13:53
Шеридън: Ако играя всяка седмица, се връщам в ЦСКА
"Бъдещето ми е мистерия", заяви играещият под наем в Сейнт Джонстън нападател на ЦСКА Килиън Шеридън.

Ирландският национал е аут от терените за шест седмици с контузия в подколянното сухожилие, което значи, че няма да играе за "светците" до Нова година, когато изтича и наемът му. Той има договор с ЦСКА и призна, че предпочита да се върне в България, въпреки че вероятно ще има интерес към него от Англия, където е желан в Бристол Сити.

"Договорът ми за наем е до началото на януари и си нямам идея какво ще стане след това. Всеки ме пита за бъдещето ми, но аз не знам какво ще стане. Ако знаех, че ще играя всяка седмица в ЦСКА, бих искал да се върна там и да играя добре. Но не искам да се върна в България, само да си стоя и да не бъда включван в тима", сподели нападателят.

"Проблемът е, че не знам какво искат да правят ЦСКА. В момента са в зимна почивка и имат нов треньор, не знам дали съм в плановете му. Докато не разбера това, не знам какво е бъдещето ми. Насладих се на периода си в Сейнт Джонстън. Не отхвърлям вероятността да остана, но ще видим какво ще стане. ЦСКА може да ме иска обратно или пък да желае да ме продаде. Зависи от ситуацията ми", добави Шеридън.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация