Извънредни премии в Лудогорец за равенството с ЦСКА

08:59
Извънредни премии в Лудогорец за равенството с ЦСКА
Футболистите на Лудогорец бяха приятно изненадани с премии за равенството с ЦСКА. Според вътрешния правилник в клуба не се предвиждат бонуси за хикс независимо от съперника и от стадиона, на който са извоювани.

Собственикът на тима Кирил Домусчиев обаче е останал изключително доволен от представянето на играчите си. Той е бил впечатлен от показания характер и воля за победа и затова е решил щедро да развърже кесията.

Домусчиев също така е на мнение, че единствено съдията е попречил на отбора му да спечели трите точки и еднолично да оглави класирането в "А" група.

Както е известно, след мача бизнесменът обяви, че реферът е некадърник. Той имаше претенции за отменения гол на Емил Гъргоров и неотсъдена дузпа. Домусчиев дори обяви, че в подобни мачове се замисля дали да не се откаже от футбола и да пренасочи инвестициите си в друга сфера.

Играчите не коментираха в какъв размер са били бонусите, но източник на "7 дни спорт" разбра, че те са прибрали по 2000 лева. Това е сумата, която по правилник се полага за победа като гост срещу отбор от челото на таблицата.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация