"Мечтата ми е Гуардиола да бъде нашия Фъргюсън"

20:22
"Мечтата ми е Гуардиола да бъде нашия Фъргюсън"
Президентът на Барселона Сандро Росел се надява, че Пеп Гуардиола ще остане дълго при каталунците.

Гуардиола се радва на един от най-успешните етапи в историята на Барса, след като тимът е определян като най-добрия на света в момента. Росел призна, че ще се радва да види Пеп в клуба още много години, като даде за пример сър Алекс Фъргюсън и неговия престой от 25 години на "Олд Трафорд".

"Вярвам, че Пеп може да прекара повече време тук, отколкото сър Алекс в Манчестър Юнайтед. Мечтата ми е Гуардиола да бъде нашия Фъргюсън. Той е част от клуба от дете и сега жъне успехи като треньор. Това е много важно за нашите фенове", каза Росел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

plamensg
03.12.2011 18:40

Пич 10 години са много не се знае нищо но на Гуардиола му пожелавам да остане дълги години*thumb_up*

cesc4barca
01.12.2011 10:17

Барса в следващите 10 години ще имат невероятна халфова линия ,така че няма място за притеснение. Всеки си казваше - заминава роналдиньо и барса изпадат,заминава шави и барса изпадат , е не бъдете толкова сигурни вижте какви играчи има да ги заместят *smile* Тиаго е на 20 години и играе с такова самочувствие и хъс че направо не ми се мисли като се развие какво ще прави.. това е хубавото на школата че играят същия футбол като първия отбор и когато стигнат до него не се чудят какво да правят и не им трябва време за приспособяване. Фабрегас стъпи на камп ноу и играе с другите все едно си е бил в Барса през цялото време.

Addicted92
01.12.2011 01:29

Футбола много се промени , няма нищо общо с това което е било преди 25 години ..
Гуардиола освен с Мадрид с кой друг се бори ?
Ще му писне да печели всичко с Барса и ще поеме друг отбор ..
Дано е от премиършип .. на Челси примерно би им паснал идеално , или поне аз така си мисля *wink*

cesc4barca
01.12.2011 10:13

Гуардиола цял живот е бил в барса и повярвай ми не съществува човек който да му омръзне да печели *smile* Тази доминация на барса няма да продължава още дълго,така че ше е доста тъпо при първата трудност да напусне. Всеки треньор трябва да губил и да е правил неуспешни сезони.

Notlike
01.12.2011 00:24

В първата си година Пеп взе не 1, ами 6 титли. За отрицателно време стана треньор номер 1 в историята на тима. Всичко е възможно, но според мен ще му писне да води Барса и ще поеме по-скромен отбор - така, както направи Карло Анчелоти, след като спечели всичко възможно.

Lubo0o
01.12.2011 01:09

Гуардиола разполага с невероятни футболисти !!! А Фъргюсън може да налага играчи като Карик , Флетчър , Гибсън , Еванс и т.н. и да печели трофеи !!! Вярно е , че Барса разполага с много добра школа и едва ли някога ще изпаднат в такава дупка , че да нямат един класен офанзивен полузащитник , но ако това се случи и Гуардиола е там и продължава да печели може и да се сравнява със САФ !!!

Lubo0o
30.11.2011 21:38

За тези години в които е бил САФ винаги е взимал титла, изключение прави първата година с Юнайтед .... Не ми се вярва Гуардиола да го направи в момента Барса са в подем , но да ги води цели 25 години както Фъргюсън не ми се вярва ....