Зику: Ако трябва ще бием в Разград, за да вземем титлата

15:15
Зику: Ако трябва ще бием в Разград, за да вземем титлата
"За момента оставам в ЦСКА на 100 процента, имам двегодишен договор с клуба. Не знам дали има оферти към мен", разкри голмайсторът на ЦСКА Янис Зику.

Днес Зику получи традиционната награда на пресклуб "България" за най-добър футболист на месец октомври. Вчера президентът на "армейците" Димитър Борисов разкри, че за румънския нападател има солидна оферта от корейски клуб, но футболистът не потвърди това. "В момента мисля само за ваканцията си. Утре се прибирам в Румъния и искам да си почина. Не знам за конкретни оферти към мен. За момента оставам в ЦСКА на 100 процента, имам договор за две години с отбора. Искам да стана шампион в България", сподели Зику.

Нападателят няма да вземе участие в предстоящото гостуване на ЦСКА на Спартак Плевен в мач от осминафиналите за Купата на България. "Взехме това решение заедно с ръководството. Тези турнирни мачове са различни, нямаш право на грешка. За нас купата е важна, тъй като това е пряк пък към европейските турнири", обясни Зику. "В мача с Лудогорец се върнахме назад през второто полувреме и започнахме да правим много грешки. В крайна сметка те успяха да вкарат два гола и да изравнят. Ако трябва, ще победим Лудогорец като гости в последния кръг и ще станем шампиони", обеща той.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

gerrard9000
30.11.2011 21:22

дано да прояви разум и да не се забута из азия.това ще му е най-голямата грешка.и тука взима доста пари

mrdrunk
30.11.2011 15:27

нормално втория полусецон да бият в разград - лудогорец отиват най-малко 3-ти втория полусезон *smile* ако влезнат в лига евтопа ще им е добре но шампони няма как да станат