Ман Сити: Марадона би ни паснал, но сега искаме Меси

11:54
Ман Сити: Марадона би ни паснал, но сега искаме Меси
Явно амбициите на собствениците на Манчестър Сити просто нямат граница. Президентът на "гражданите" Сюлейман Ал Фахим заяви, че е голям почитател на аржентинския футбол и възнамерява да отправи грандиозна оферта към испанския гранд Барселона за звездата на тима Лионел Меси.

Сумата, с която арабските собственици на Сити са готови да се разделят, за да привлекат национала на Аржентина ни се струва някак си позната - 100 милиона паунда. Приблизително толкова, колкото отказа бразилският плеймейкър на Милан Рикардо Кака преди малко повече от месец.

Арабският милиардер Ал Фахим този път е решен да не загуби битката за привличането на футболиста и обяви официално, че Лионел Меси ще е трансферна цел Номер 1 на Манчестър Сити през идното лято.

"Никога не съм работил с Диего Марадона, но съм сигурен, че бихме постигнали отлични резултати с него в Сити. По същия начин не съм имал възможността да привлека Меси, но съм убеден, че би паснал идеално на нашия отбор. Той ме кара отново да обикна аржентинския футбол, на който съм привърженик", заяви собственикът на "гражданите".

Ръководството на Барселона наскоро обяви, че желае да задържи 21-годишния аржентинец в състава си, но предвид колосалната сума, която Сити ще предложи, бъдещето на Меси на "Камп Ноу" вече е под голяма въпросителна.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

PRI_A_TEL
05.03.2009 18:48

Манчестър Сити ще са най-голямата издънка на световния футбол *sick* Хората казват че с пари се постигат много неща, но когато нямаш акъл, а само пари обикновенно циганетата идват и ти ги вземат, според мен собственика на отбора иска прекалено бързо да направи отбор от звезди, а това според мен означава само че няма достатъчно познания за футбола. Не можеш за 1-2 сезона да привлечеш всички звезди на футбола. Все пак е интересно че арабите са доста хитри, а сега си проличава че нещо не са в свои води.

slavi_81
05.03.2009 16:13

няма как да стане. Ще се получи същото като с Кака. Парите не са всичко както в България.

barcata_
05.03.2009 15:30

ех тия хора си мислят че ман сити е мно привлекателен за играчите
ае са нема се лъжем това е отбор с много пари но нищо друго
МЕСИ просто няма вариант да напусне просто няма дори и марадона да иде в ман сити няма да посмее да привлече меси зада немо преебе кариерата ман сити като стане по голям от барса аз ще се оженя за туркиня и ще съм от реал
*lol* *beer* *angry*

svetlio_vn
05.03.2009 15:27

Офертата към Меси беше само въпрос на време , дори съм учуден , че не дойде по-рано . Надявам се , че гениалният аржентинец няма да се полакоми от парите и ще остане верен на тима на сърцето си - Барселона !

bacardy_breezer
05.03.2009 14:55

Хахахахахах тея са пълни смешници.ЖАЛ МИ СТАВА ЗА ТЯХ.Меси в множество интервюта е заявявал ,че обожава Барса и иска да прекара цялата си кариера в "каталунския клуб".Как ли пък ще напусне най-добрия отбор в света в момента ,за да отиде в средняшки английски отбор ,който може дори за УЕФА да не играе догодина.СИТИ СА МИЗЕРНИЦИ И МИЗЕРНИЦИ ЩЕ СИ ОСТАНАТ!Никой не иска да ходи в забития им отбор.Най-големият удар ще си остане алчното бразилче Робиньо.Той ще е най-голямата им звезда в близките 4-5 години,поради простата причина ,че никой друг голям футболист няма да отиде в средняшкото отборче *wink*

rosen1968
05.03.2009 13:15

Той и Кака щеше да отиде в Ман Сити няма просто според мен как да стане това имайки предвид че сигурно и евротурнири няма да играят през идващият сезон *sick*