Лудогорец с драматично равенство на "Армията", новакът стана есенен лидер

19:52
Лудогорец с драматично равенство на "Армията", новакът стана есенен лидер
ЦСКА и Лудогорец завършиха наравно в голямото дерби от последния кръг на есенния дял на "А" футболната ни група. Двубоят на стадион "Българска армия" приключи при резултат 2:2, като по този начин "зелените" ще зимуват на първо място в първенството а равен актив от 36 точки с днешния си съперник.

Срещата започна доста добре за домакините, които набързо организираха две хубави атаки. Още във 2-та минута "армейците" успяха да поведат в резултата, когато Спас Делев стреля от дистанция по земя, а в наказателното поле Жуниор Мораеш бе оставен непокрит и след като си спря топката, от близко разстояние преодоля Голубович за 1:0 за домакините. "Зелените" обаче не се притесниха особено от гола и побързаха да отговорят с няколко добри атаки, но до завършващ удар към вратата на Мболи не се стигна. Като цяло и двата отбора показаха много добра и бърза игра в началото на този мач. Точно в 20-та минута ЦСКА поведе с 2:0, след като Галчев центрира отлично от дясно, а Мораеш отигра феноменално с глава и не остави никакви шансове на Голубович. Четири минути по-късно Лудогорец получи прекрасен шанс да намали резултата, след като Гъргоров стреля от пряк свободен удар пред големия пеналт, но изстрелът на халфа срещна стената. След корнер за гостите в 28-та минута пък се получи разбъркване в наказателното поле на "армейците", а Румен Трифонов изчисти топката на самата голлиния. От своя страна домакините пропуснаха 100-процентово положение в 31-та минута, когато Янис Зику се озова сам срещу Голубович, но прехвърлящият удар на румънеца бе париран от стража на гостите. Капитанът на Лудогорец Емил Гъргоров отбеляза попадение в 34-та минута след пас на Мишо Александров, но голът неправилно бе отменен заради несъществуваща засада. Пет минути по-късно пак Бадема стреля от пряк свободен удар, но отлична намеса на Райс Мболи предотврати гол във вратата на ЦСКА. В самия край на първото полувреме Мишо Александров получи контузия и наставникът на "зелените" Ивайло Петев го замени с Иван Стоянов.

Второто полувреме на срещата започна отново на много високо темпо, а двата отбора демонстрираха страхотен за гледане футбол. В 53-та минута в средата на терена Александър Барт и Мораеш се спречкаха, за което получиха жълти картони. Веднага след това Лудогорец организира прекрасна контраатака, която завърши с прецизен удар по земя на Марселиньо, но топката премина малко в страни от целта. Последваха 10-15 минути, в които почти изцяло гостите владееха топката и нападаха с постепенни атаки, а ЦСКА приемаше играта в своята половина и чакаше удобни моменти за контра действия. Шоко в 77-та минута изведе чудесно на стрелкова позиция Марселиньо, но силният удар на бразилеца премина в страни от целта. После и Иван Стоянов не на прекрасна позиция, но волето му въобще не се получи. Четири минути преди края на редовното време обаче Лудогорец стигна до попадение, след като Тодор Янчев сгреши грубо в наказателното поле, а там резервата за гостите Жуниор Кишада се възползва и от движение направи резултата 2:1.  В 90-та минута пък Иван Стоянов бе намерен непокрит на стрелкова позиция и халфът със страхотно воле оформи крайното 2:2.

Стартови състави:

ЦСКА:
Мболи, П.Стоянов, К.Стоянов, Крачунов, Трифонов, Бандаловски, Янчев, Галчев, Делев, Мораеш, Зику

Лудогорец: Голубович, Минев, Барт, Гулдан, Шоко, Генчев, Дяков, Марселиньо, Гъргоров, Иванов, Александров

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

nissaNN
29.11.2011 17:12

Браво на тима от Разград, достигна до равенството след 2 гола аванс. Получи се един хубав мач !

Gazara_rs
29.11.2011 10:38

през второто полувреме не видях нищо по существено от ЦСКА и те спяха да играят от 80 мин нататък да края на меча все едно гледах все едно гледах дерби между 2 - ро дивизионни отбори браво на Лудогорец за показания хъс и желание през целия полу сезон еи такива отбори липсват в А група

canko_1987
29.11.2011 01:05

вси4ко е тото момци не се ядосваите в бг няма футбол няма и да има ве4е с тия шефове кадето гледат само колко пари ще спе4елят от дадения ма4 .

stanone
29.11.2011 00:10

ФЕНОВЕТЕ НА ЦСКА НЕ САДВАИТЕ !!! щте има още болка в сарцата ви !!!


30.11.2011 16:56

Машинист натиска лост, Тракториcт ни кара внос. БATE пак ни изработи. Леффски са ЕВРОИДИОТИ. В чалга клуб в ръка с мастичка, Под ръка със руса п..ка, Бизнесмен под нос ломоти: Леффски са ЕВРОИДИОТИ. В цирка клоуна взе да хленчи, Гонзо пак ще ме засенчи, Слончета тръбят с хоботи: Леффски са ЕВРОИДИОТИ. На подуенската автогара, полякиня кремчета продава. Давам ги за двеста злоти: Леффски са ЕВРОИДИОТИ. Малка спретната къщурка, Бабичка преде със хурка. Дядото сплетни комплоти, Леффски са ЕВРОИДИОТИ. Уикенд е. На пейка в парка, Селянин със секретарка. "Ух на бати, сладко коти!" Леффски са ЕВРОИДИОТИ. Бай Агент бетона бърка, Хаятин с шкурка го търка, С четката Мюмюн цапоти: Леффски са ЕВРОИДИОТИ. Избори, а кандидати трима, Пускай бързо бюлетина. Кмета пак ще ни лъжоти: Леффски са ЕВРОИДИОТИ. БАТЕ, ОФИ, Вележ, Антверп, ААлст, Беверен, Люцерн, Дебрецен, Олимпия, Жилина и Тампере, Кой ги хване, все е.е. Чул отнякъде Франческо Тоти: Леффски са ЕВРОИДИОТИ. Класна стая, всички кютат, Изпита дано избутат. Само Наско се кикоти: Леффски са ЕВРОИДИОТИ. От Търнава ПОЗДРАВи с компоти!


30.11.2011 16:53

Да вздраствуют колхозники!!!*angry**beer*

Chelsea_FanBlue
29.11.2011 15:18

Онзи гледа "ЛЕВСКИ" от кого паднал/отпаднал, но не гледа "палачите" му къде играят след това! За този мач спец. гледах последните 20 мин. Ако играта на "зелените" е била така цял мач, се чудя как са губили с 2:0?! Но след като гледах повторения и репортажи от мача ми стана ясно. Феновете на цДна бяха отново N1 след като "захапаха" "ЛЕВСКИ"... А да питам, кой сега е номер едно? Имате много поздрави от Жиняк и Янчев *lol*

Kireto1232
29.11.2011 12:12

Абе приятелю аз само поздрави от Толуза да ти пратя и от ТНС ,че едвам ги остаринхте а ..И да ти кажа Бате Борисов ако ви хване жалкия отбор вмомента ще ви отрепе ти цска за по голям отбор от бате ли го имаш ...Та тези Беларусци вече за 2-ри път играят в групите на ШЛ и ако не са там са в Лига Европа както и Слован Братисава не може да биете нито Дебрецен нито Жилина..

totality_we
29.11.2011 00:25

Болка ли? Боже, Боже безспирните комплекси! *thinking*


29.11.2011 00:20

Абе, фенчета на левискито! Минаха само няколко седмици от предишния пердах и вие искате да ставате от гроба..., аре лека нощ след новогръцката трагедия от ОФИ Крит и фолклорните мотиви на Вележ Мостар идва: "Да изчезнеш за 180 секунди" - документален от Антверп - Белгия - "10 малки негърчета" - трилър, Беверен – Белгия - ААлст, похапване на Люцерна от едноименния отбор в обор - Швейцария, Барселона - Испания "17 мига от есента" – ш/ам/пионски епос, сниман в Барселона, Лондон, Бремен и София, "Словенски и Финландски скиори" - хорър трилър - Любляна – Словения, Тампере - Финландия ” Ние - ми атакува" - хорър трилър, "Олимпия - първа кръв" – екшън от Любляна - Словения - "Олимпия се завръща" – екшън - втора част от Любляна - Словения - музикален очерк, София - България - “БАТЕ идва с трактор” - комедия (Беларус) с реж. БАТЕ БОРИСОВ, “Кошерът” - хорър (Жилина, Словакия) , или: „Пчелите атакуват!” - хорър с елементи на трилър с реж. Адауто, "Бира с 4 дебърцина" - унгарски аматьорски очерк от Октобер фест с реж. Боднар, "От Търнава с любов" – пак словашки хоръркомедиен сериал с реж. Томашек, "Ой ти Черно Море или 33 години по-късно" с реж. Ермес Паломино, от ВЕЧНИЯ ВИ ВРАГ 3:1 на говеждия стадион, 1:0 на другия говежди стадион..., следва продължение...

Unbeatable_fen
29.11.2011 00:08

Я почакайте малко бе Лудогорец.Кой сте вие откога ви има че да претендирате че сте били порязани на Армията???? Съдията няма как да подпре вас срещу ЦСКА най титулувания български клуб да си имаме уважението!

femiholz
28.11.2011 22:54

фен съм на ЦСКА,искам да поздравя лудогорец за доброто представяне,наистина играха цял полусезон сас желание.за разлика от останалите кандидат 6ампиони.

Turek
28.11.2011 22:38

Ама те Черноморец и Левски били само на 3 точки. Тия какво титли взеха да сънуват.

LnD
28.11.2011 22:01

Лудогорец доказаха що за отбор са плюс ,отменент 100 % гол .. *smile*

red_devil_fen7
28.11.2011 22:16

прав си заслужаваха победата ,, ЦСКА да се радват *wink* касметлии са *lol*

devcrybg
28.11.2011 21:55

баси мафията !! отмениха чист гол на лудогорец !! съдиийте заслужават дожиеот затвор

pank0
28.11.2011 22:06

да да *joking* до живот най-малко ! е чорбари какво направихте бе ? ей няма толкова тъпи ,като отбора на ЦСКА и тоя великия треньор Чичо Митко ,защо си изкара нападателите , и къде беше ЦСКА 2-ро то полувреме?!? да ти еб. и отбора да ти еб. , и теньора да ти еб. смешни сте бе Чорбари смешни , жалки даже жалки ууууууууууууу*thumb_down**thumb_down**thumb_down*

holigan4e
28.11.2011 21:47

Янчев накрая верно съмнително даде топката накрая

Marmaduke
28.11.2011 21:43

Гонете Стратега че иначе няма и в тройката да останете *joking*

ImaGiNa7ioN
28.11.2011 21:42

на полувремето много фенове на ЦСКА имаше, а сега..

gerrardksp
28.11.2011 21:42

Направо е нереално колко е продажен един отбор,който се мисли за "гранд"

potrebitel79
28.11.2011 21:31

Какво направиха съдиите - няма да говоря за дребните грешки, а ще изтъкна само големите:

Отмениха чист гол за Лудогорец - нямаше никаква засада.
Не свириха 100% дузпа за Лудогорец - по-чиста от това няма накъде...защитника изобщо не се опита да играе с топката, а директно търсеше тялото на нападателя.

Не дадоха червен картон на Дяков - 3 нарушения за 5 минути, 2 от които си бяха 100% жълти картони.
Не дадоха червен картон на Барт - няма как да се засилиш срещу футболист и да го стиснеш за гърлото и да не получиш червен картон - това може да стане само в нашето измислено първенство.

И какво излиза - отменен гол за Лудогорец, неотсъдена дузпа за Лудогорец и не свирени 2 червени картона на играчи от Лудогорец...
И това ми били съдии!

А коментара ми за мача и първенството ни е само един:

Това е просто поредния продаден(купен) мач, а Българското първенство трябва да бъде прекратено минимум за 5 години - ние, феновете не заслужаваме да се подиграват по този начин с нас - нито сини, нито оранжеви, нито червени, нито каквито и да е било боклуци!
Цялата тази мафия трябва да бъде изритана от БГ футбола иначе всичко е безсмислено и единствените потърпевши от цялата тази помия сме ние, феновете!

sandokana806
28.11.2011 21:26

не уреден а супер слаби цска последните минути и заслуйен х като имаме предвид слабата цска
и отменениа гол на лудогорец

7ed0o0
28.11.2011 21:25

абе гледам много фенчета на Цска се извъдихте видяхте че бият 1-2 мача и вече сте големите фенове хайде да ви видя като паднат 1-2 пъти половината смешници ще се откажете от Цска....

manutd_forlife
28.11.2011 22:24

ма да стадионите миналата година когато левски не играеше добре бяха пълни мисля, 4е искараха няколко стотин това е добра хореография.. така де за третодивизионен отбор не за претендент взимане на а група

7ed0o0
28.11.2011 21:59

ако феновете на Левски са същите като на Цска значи трябва да имате най-добрата хореография в България и трябва да сте верни на отбори си,а то не е така.Нито хореографията ви е както трябва нито феновета ви са истински фенове.Не отричам че Левски няма такива фенове,но те са малко.

manutd_forlife
28.11.2011 21:35

ти са какъв се мислиш бе ? За някакъв велик фен ли? Мога да ти акжа, че феновете на цска са същите като тези на левски с рядки изключения

Unbeatable_fen
28.11.2011 21:21

Уреден мач неможе до 85 минута 2-0 и хайде така 2-2 ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ ЦСКА !

LnD
28.11.2011 22:16

къде го видя уреден бе палякк ... тотално надиграване на лудогорец през второто полувреме , всеки отбор , който не се отказва до последната минута на мача за мене е велик отбор *wink*

bozhkov83
28.11.2011 21:18

Театрален хикс.....накрая даже ЛУдогорец получиха чудесна асистенция от Янчев.

mahaha
28.11.2011 21:13

А разликата е само 3 точки...хахаха кои е шампиона? А свинки мамини.

mahaha
28.11.2011 23:11

Ми чи как ма, махмуд на живо.

manutd_forlife
28.11.2011 21:16

какво да не очакваш вие да спечелите бе *lol**lol*

sandokana806
28.11.2011 20:58

добар ма4 стана но цска си биаьа надиграни тотално ж последните мин мойе ида е бил нерддожен 2риа гол на лудогорец да е нередожен но отмениьа 4ис гол през пржото полжреме на лудогорец

UltraBlueHool
28.11.2011 20:55

Оу колко сладко е да видя разплакани чорбари , както едно време.

manutd_forlife
28.11.2011 20:58

хаха гледай да не ви хванем, че вие ще ревете

pavkata27
28.11.2011 20:41

От Бг отборите най-много нехаресвам Литекс,защото във първнството добре(незнам защо),но когато идва ред да се играе за Европа...много-слаби.Затова си мисля,че Литекс е,един от платените отбори във България.Между другото,нашето първенство съм спрял да го гледам от 7години.Няма качесто и това е.Явно всичко се знае от началото до края,за съжаление.Единствена представа може да се разбере в мачовете с/у клубове извън България.Та п0 тази логика,за мен Литекс нямат право да са шампиони

Siko2
28.11.2011 22:12

Ей все Литекс са ви в устенцата... БАСТУНИ! А какво ще кажете за този мач??

di_stef
28.11.2011 20:36

сектор Г ЗАщТО МЪЛчИ ................... МОЖЕ БИ ЗАЩОТО ВЕЧЕ СПИ*joking**lol**joking**beer**wink*

MaN_uTd_17
28.11.2011 20:47

Ти си гледай селяните от Габрово*wink*

Chelsea_FanBlue
28.11.2011 20:29

Мачът е уреден от Т. Батков, но не без помощта на "титаните". Ташак Янчев е или със синьо сърце или наистина не е получавал заплата от дълго време. Всяка прилика с действителни имена и събития Е случайна! Иначе така им се пада на "сърца милиони" след като пеят "КЗЛ". Ако си привърженик-подкрепяш отбора си. Не мислиш за 3-ти, който в случая с червената агитка е изпил мозъка й. *thumb_up**goal**ball*

Understorm
28.11.2011 20:24

пак садията ги спаси тес ЦСКА :Х

MaN_uTd_17
28.11.2011 20:49

Какво ни е спасил че не ни даде 20 фаула и втория гол на Лудогорец беше нередовен*angry**angry**angry*

desangele
28.11.2011 20:15

Реалния резултат не е 2:3 а 2:5,просто Лудогорец изпуснаха толкова много положения,че няма накъде...ЦСКА да се радва,че не ги биха при положение,че бяха с 14 човека на терена.

elbarca
28.11.2011 20:14

пълна боза слабо слабо играят футбол от 16 век

vidic1991
28.11.2011 20:14

Чист гол им отмениха на Лудогорец първовто полувреме*ball*

Zdr4Maho
28.11.2011 20:11

Много се радвам че се получи такава драма обаче. Тва ясно се виждаше как оставят при центрирабия по 2-ма играчи на задна греда свободни бая си намирисва

iasen_h
28.11.2011 20:10

Дамиен също си прав Уинър малко бива да си крият червените тениски личи си че сайта е леко червен .... Това си проличата много че Уинер е червен сайт и също така си личи че уинер е и леко Каталунски Сайт - от Барселона незнам админа или модератори или който публикува новините ... но това си личи ясно Уинер е Цскарски сайт.... и също си личат пристрастията към Барселона *smile*

iasen_h
28.11.2011 20:07

Еми истината е че,Лудогорец си пролича - по добрия отбор като цяло надиграха Цска ... и истината си е истина съдията си подпираше Цска 100 % гол ! което във такова дерби наистина може да се окаже решаващо ! и други дребни неща фалове измислени като цяло Съдията си подпираше Цска сега неможем да си кривим очите и да казваме обратното... е гледайте мача очевидно е .... Заслужаваха Лудогорец да завършат на 1-во място както и победата заслужаха срещу Чорбата *smile*

Sir_Mitko
28.11.2011 20:06

Ей чорбари много сте злеее,вкарахте 2 гола и не минахте центъра.Лудогорец напълно заслужаваха 3 точки,но стигнаха само до 1.Сега зимата като се махнат Зику,Мику и Дику да ви видим какво ще правите.

CSKA_1923_SOFIA
28.11.2011 23:54

Моето момче, ЦСКА и АС 23 определено имат общо - един и същ клуб, но преименуван/ но не на кашкавал Витоша/! По отношение на резултатите от статистиката: АС 23 /ЦСКА София сега/ - Уееефски 10 : 1 /най - голям разгром в историята на БГ дербитата/, така че не ми говори... По отношение на изпадането в Б група - гледай си отборчето в края на сезона...! По отношение на комунизма - министър солАКОВ от ведомственото ви и до днес министерство знаеш ли кой е?, а аГЕЙнт Ушев от ДС на БКП - дето ви е собственик и чии еврейски пари пере..., и последно - явно още не ви стига: 1 : 3, 0 : 1, ще има и повече, че гледам - още сте живи и мучите пак... *ball**corner**goal**lol**joking*

Damiennn
28.11.2011 20:33

и аз съм се чудил на такова отборче, дали ще му се позволи, надявам се тази грешка да е случайна, макар, че..... .. и все пак трудно ще е на такова отборче да стане шампион, макар да показва наистина футбол, сравнение с повечето които играят в нашата "А" група..

Sasiro
28.11.2011 20:26

БФС ще даде ли на Лудогорец да стане шампион .. иначе нямам нищо против .. Литекс и Славия най много ме дразнят .. за всички други съм съгласен и до Финал да стигнат ако могат

Sir_Mitko
28.11.2011 20:21

Ето и един свестен коментар.Питаш какво ще направят Лудогорец в ШЛ ли?Ми със сигурност повече от Литекс.Литекс стигнаха до там СЪС съдийска помощ,докато Лудогорец вместо в съдии инвестират във футболисти.Ще си проличи и лятото в евротурнирите.Мога да ти кажа,че Лудогорец ще се представи по-добре и от ЦСКА и от Левски догодина в евротурнирите.

Sasiro
28.11.2011 20:18

брато .. тия неща не ме интерват ако ще и през 17 век да ви е създаден аз си гледам сега нещата и да сте ни били 30-0 това е в историята .. ко ма *** искам сега да бием и грозно с 1-0 .. но да играем в Европа

Kireto1232
28.11.2011 20:15

Тия Уефскито както ги наричаш ти ще завършат преди Цска и 5:0 ,7:1,7:2,6:3 да ти говорят нещо ами Литекс 8:0 Цдна да ти говори нещо...Ще ми вика Уефскито ...Те левски когато са играли футбол ЦДНА ги е нямало още като отбор бе мойто момче ние когато сме били добри вас комунистите ви създават и всеки от казармата който е можел да играе добре айде в цска а какво ще кажеш ,че цска два пъти испада от А група и двата пъти се събират с някой отбор а какво ще кажеш за поредицата комунистически купи.. А и да ЦСКА и АЦ23 нищо общо

Sasiro
28.11.2011 20:15

ми не сме добри какво да крия .. то па аз каква дума имам.. много сме слаби и защитата и халфовете.. е признавам .. но каква поука ще си вземат не ги знам.. но и ти признай гледат ли ти се Лудогорец в ШЛ ае това кажи Литекс за 2 -години неуспяха камоли сега тия да направят нещо..

Kireto1232
28.11.2011 20:12

Абе един пример Левски Локо софия ,Лудогорец Славия...миналата година Локо пловдив цска 4:1 тека ,че ако бехте толко добри нямаше да се браните цяло второ полувреме айде признай си...

Sasiro
28.11.2011 20:11

кире ти чувал ли си за тактика при 2-0 я ми кажи кой отбор от нашите ще тръгне да играе за 3-ти и то с 2-рата най добра защита щеше ми се Уефските да водиха да ги вида те колко шута щяха да имат 2-рото

Kireto1232
28.11.2011 20:07

Ето един човек който каза всичко евала напълно съм съгласен те тия Цска второто полувреме удар към вратата имаха ли??

manutd_forlife
28.11.2011 20:07

пак ще ви бием споко.

Sasiro
28.11.2011 20:07

ще има 1 чашка повече за Бандаловски *lol**joking**joking*

rmadrid_fen
28.11.2011 20:05

освен отменения гол съдията си бе напълно коректен (страничния)! а главния си беше за зелените...

Ginekologa
28.11.2011 20:03

ти ева мафията чиста 2ка беше *evil* съдията цскар *joking*

gonzo_niki
28.11.2011 20:03

чорбариииииииииииии хахахахахах умрете от яд паляци хахахаххахахахахахахахаха

Manower
28.11.2011 20:07

Само гледай след полусезона.

manutd_forlife
28.11.2011 20:06

ние поне зехме точка вие следващия мач с тях и топката няма да видите

kioprov
28.11.2011 20:02

С тази игра може да преодолеем цска в Плевен или поне да ги затрудним максимално, надявам се само съдията да не ги подпира както днешния мач! *referee*

gogatakts
28.11.2011 20:01

евроидиоти ама поне са чули Мелодията на Шампионската лига докато вие само по ТВ я слушате

Sasiro
28.11.2011 20:19

еми продават кога сме задържали 1 година отбор .. а ти четеш ли коментари по долу .. цска са слаби не играя хубаво при 2-0 ти какво искаш Барселона ли 80% - на 20 ..

Sir_Mitko
28.11.2011 20:18

Я земи се успокой малко и ми кажи колко удара ВЪВ вратата имате ВТОРОТО полувреме?Виж,че Лудогорец нападаха през цялото време.От първото полувреме владеене на топката 40% ЦСКА,60% Лудогорец.2-рото полувреме сигурно разликата е още по-голяма.Не коментирай Левски,ми си виж твоя отбор,че НИЩО не направи тоя мач.Осъзнаваш ли че като продадете Зику,Мораеш и Платини пак ще станете оная боксова круша от първите кръгове миналия сезон?

Kireto1232
28.11.2011 20:10

Ама лудогорец играят най-добре аз не казвам биха ни ок ама и вас трябваше да ви бият..

Sasiro
28.11.2011 20:08

а ти си пусни Лудогорец - Левски и ти да се занимаваш с нещо все пак *smile*)

Kireto1232
28.11.2011 20:07

Е много си оригинален вие феновете на ЦДНА може си я слушате тая музика само в Бият и Версай ,че в Шампионска лига няма да я чуете а ти просто си пусни на ново днешния мач на твоя любим отбор със Лудогорец и гледай реално на нещата стига писал глупости

Sasiro
28.11.2011 20:04

направо се разчуствах *lol*

gogatakts
28.11.2011 20:03

засегна се нещо а ? *lol*

Kireto1232
28.11.2011 20:02

Мани не занмавай с прасета ние сме били Евроидиоти а вие в последните години кво постигнахте бе я ми кажете какво направихте вие в Европа..

Sasiro
28.11.2011 20:02

хах тая мелодия може и в чалготеките да си я слушат на онуй ми е че сте били в ШЛ *lol*

Sasiro
28.11.2011 20:01

До коментар [@comment 866453] от [@user gogatakts]:

стига с това смешник .. една дума знаеш .. катър смотан гледай си ЛеФскито и се махай от тука е подуенски циганин *lol*

gogatakts
28.11.2011 20:02

не сьм циганин мога ти кажа но се вижда кой е *wink*

jeyms84
28.11.2011 20:00

Еврофутбол 100% Адреналин!!!! КаК го хванах х-са голям кеф луд мач

vrajev
28.11.2011 19:59

Лудогорец Шампион але але але *smile*

tenebrum
28.11.2011 19:59

Логичното се случи,равностоен мач-равен резултат,хубав бърз мач се получи.Лудогорец определено играят много добър футбол

totality_we
28.11.2011 19:59

аххаахах пак Го*едата комплексари почнаха да си пишат фалшивите завистливи мнения, аре моля те не се излагай!*smile*

teenage_head
28.11.2011 19:58

Пената вече, освен да пуска черно тото с Борисов, нищо друго не прави... Много жалко!

Kireto1232
28.11.2011 19:57

Просто Лудогорец неможа да победи Съдията иначе победи ЦСКА още през първото полувреме чист гол отменен дуспа чиста не им дадоха ...Прасета смешни ...

Kireto1232
28.11.2011 20:00

Кой е смешен бе свинио свали тъпите червени очила и погледни истината ,искам да ти кажа ,че затова никога няма да има футбол в България щото има текива съдий да преебват мача кво ще кажеш ,че Гола който отмениха не бе редовен или ,че нямаше дуспа след това ...Замълчи щото вие прасетата нямате право на глас вечно подпирани

manutd_forlife
28.11.2011 19:58

смешния си ти аре са си лягай и се надявай да дадат дуспа на левски другия мач зада искарат Х-а

Arman4o2009
28.11.2011 19:55

Лудогорец си биха ЦСКА ХАХА добре че тъпата засада която измисли съдията да го земи господ,резултата трябваше да бъде 2:3,имаше гол редовен без никаква засада!!!

totality_we
28.11.2011 19:54

До коментар [@comment 866420] от [@user Damiennn]:

ми кво да ти кажа, боклуко? Цска взима точка срещу Лудогорец и остава на върха заедно с тях, а Левски не можаха и точица да вземар срещу тез момци и къде са - под ЦСКА разбираа се, както винаги!*beer*

gerrard9000
28.11.2011 19:54

сами си набутахме 2 гола.САМИ.заслужавахме победата.

Kireto1232
28.11.2011 20:02

Кво да ти кажа бе кой не са бутали бе а тоя от лудогорец кадето му счупиха кръка и картон не му дадоха той тоя 2 години условно заслужаваше не ти намесвам Левски казвам ти ,че Лудогорец трябваше да ви бие..

Sasiro
28.11.2011 19:59

стига с тоя съдия я кажи един момент без засадата защото това дава лайсмена .. кажи кажи че не ви дадоха червения картон на Барт какво са ни бутали е

Kireto1232
28.11.2011 19:58

Кой е заслужавал победата бе ...Ти кой мач си гледал ,че тия ви разказаха играта цял мач и съдията свирише против тях и пак взеха Х от армията...

petko9305
28.11.2011 19:54

Лудогорец показаха че са отбор със няколко класи над ЦСКА и нищо чудно че изравниха,даже се изненадах че не победиха, а и страничния рефер си изпълни работата акто изсвири няколко измислени засади*nerd*

holigan4e1
28.11.2011 19:53

Цска е бати смешния отбор.А Лудогорец трябваше да победят ама съдиите отмениха чист гол на бадема...без помощ чорбата не може.

manutd_forlife
28.11.2011 19:55

ти си фен на левск и ина цска? Ти какъв фен си бе жалък. Аре надявай се следвщия мач да ви дадът дуспа, че иначе ще ви разбият

Gopcho
28.11.2011 19:52

Хикс-а е най-добър за Левски и черноморец

gogatakts
28.11.2011 19:52

прасетата се скриха хахаха

manutd_forlife
28.11.2011 19:59

я не ми викай свиня тъп комплексар не помниш ли защо ви викат ЕВРОИДИОТИТЕ НА ЕВРОПА?

gogatakts
28.11.2011 19:58

вие изпуснахте спечелен мач и се отваря свинята му проста

Sasiro
28.11.2011 19:57

виждаме къде сте *lol* не можете да биете светкавица смешка ще ,, и сега ми казвайте че Янчев е за ЦСКА.. един път го запомних при гола му с/у Монтона това е толкова слаб полусезон...

manutd_forlife
28.11.2011 19:56

хаха говедо виждаш, че жалкия ти отбор го няма никъде и се кефиш когато отбор който сега е Много по-добър от вас прави х С конкурента му за титлата... много си жалък

gogatakts
28.11.2011 19:56

смешка смешка не ви виждам пролета като ви запухат в гъзенцата хаха

manutd_forlife
28.11.2011 19:54

а вас както ви скриха топката верно къде беше би ли ми отговорил?

Sasiro
28.11.2011 19:53

ти къде беше след загубата в Разград ве коч

TOT
28.11.2011 19:51

е това е Балгария ебахти и продажния мач

aa2
28.11.2011 19:51

Ееееееее, айде стига бе, точно спрях тв-то и те изравнили...Ееее, ама това само аз имам толкова голям ''късмет''.Баси!!!

genchooo
28.11.2011 19:59

Не си само ти към 82 - 3 минута и аз си казах че Цска ги биха и след малко като видех 2:2 яд ме хвана.. качете головете Уинър *goal*

ReliableLive
28.11.2011 19:50

не мога да разбера защо всички Левскари излязоха когато стана 2:2.
1-во Х със Лудогорец е по-добре от загуба
2-ро Цска на кое място са, Левски на кое са ?
3-то Няма такива балъци дето се заяждат така (не говоря само за Левскарите)
Айде живи и здрави.Явно голям мач се е получило

ReliableLive
28.11.2011 19:58

и ти си права.НО вместо Левскарите да се заяждат можеха по-коректно да си изкажат мислите а не да избиват комплекси тука *wink*

raliza074
28.11.2011 19:53

Защото мач не се коментира преди последния съдийски сигнал.Всичко друго преди това са заяждания и подобни идиотщини *smile* Много хубав мач се получи , донякъде опропастен от съдиите.Евала на Лудогорец и ЦСКА за хубавата и атакуваща игра.Ако всички отбори се раздаваха така... *smile* За съдийте само един РУК мога да им дам.

elbarca
28.11.2011 19:49

трябваше да е 2-3 лудогорец шампион

WaRReGoR
28.11.2011 19:49

До коментар [@comment 866393] от [@user Manower]:

Първо си напиши името правилно пък тогава говори за ЦСКА ... всъщност ти годево синъо какво търсиш където ти не е работа ? Да не би да завиждаш, че твоят мизерен отбор не се бори за 1вото място ? хахахахаха жалкарче *smile*

Manower
28.11.2011 19:51

хаха идиот тъп! Ника ми идва от групата ама нали нямаш акъл в тая свинска кофа. Другия сезон колко бой ще ядетее седи мирен, няма вие да сте шампиони!

red_army_10
28.11.2011 19:46

Не харесвам ЦСКА, ама айде бийте ги тия селяндури, че ми призля от смешни отбори в България.

Siko2
28.11.2011 19:02

Не бе не... Те Литекс купуват мачовете само в тази страна.... Ей на СИЛА ще ви направят шампиони!

hi6nika66
28.11.2011 18:56

3 засади и една дуспа така се става 6ампион бати селениата

raliza074
28.11.2011 19:49

А какво ще кажеш за абсолютно коректният гол , който беше отменен?И 1-2 засади свирени , при които играч на Лудогорец излизаха 1на1 срещу вратаря?

potrebitel79
28.11.2011 19:13

Бахти - спестен червен картон за Дяков, сега спестен червен картон и за Барт и вие ще ми говорите, че Лудогорец били ощетени. 2 чисти червени картона пропуснаха да им дадат, но иначе те са ощетените - пфу...

potrebitel79
28.11.2011 19:03

Погледни се как пишеш бе, неграмотен селски бек - точно тили ще говориш за селяния...тъпак!

doktora_vn
28.11.2011 18:56

ужас съдийте нямат срам - гол отменен-дузпа несвирена -нямам думи -голям резил пак-защо става така в бг???? Тоя страничния поне малко малко то по телевизията от ъгъл се видя че няма засади да не говорим от линията на съдията-не знам какъв трябва да си да знаеш че мача се предава по телевизията че всичко се снима и така да си плюеш на работата!!!

gerrardksp
28.11.2011 18:54

Ето точно от това се страхувах-съдийте.Та те прецакаха целия мач надявам се поне второто полувреме да не е така.Фен съм на лудогорец,но не ме е яд че цска бият,напротив даже момчетата играят доста добре,но тия съдии са много калпави...

linerov65
28.11.2011 18:53

никой него кара малауния рефер да отменя гола, така дава отражение и тема на разговори едвали не рефера решава за победата за ЦСКА, докога тия слаби рефери ще капат мачовете

Sasiro
28.11.2011 18:52

ей тия фенчите къде видят един отбот да печели и веднага за тях .. да си гледат работата няма обиждате нито Трифанов нит никой друг

BASTARD
28.11.2011 18:46

още ли го гледате тва задръстено първенство ХАахха *lol* Там играят парите футбол няма

Sasiro
28.11.2011 18:59

трябва да отбиваме времето до Ел Класико *lol*

Sir_Mitko
28.11.2011 18:45

Тоя Румен Трифонов да му е*а майката селска.Контузи момчето бе!!!

linerov65
28.11.2011 18:50

абе малаумник защо не го прескочи като му правят чист шпагат, останалото е проблем на не научения шапшал от Лудогорец, защитника се парзаля няма каде да иде

tenebrum
28.11.2011 18:41

с честен футбол явно не става у нас,те лудите и гол да вкарат,страничния ще вдигне флага

Sasiro
28.11.2011 18:56

завиждаш ми нещо *lol* хах

tenebrum
28.11.2011 18:53

моите съболезнования,не е лесно да си тъп*sick*

Sasiro
28.11.2011 18:49

не просто съм радостен .. заразлика от теб май *lol* цинги цинги хубаво ли ти

tenebrum
28.11.2011 18:46

тоз пък,ти изобщо разсъждаваш ли ,или само се намираш на приказка хомо такъв*party*

Sasiro
28.11.2011 18:43

кое в нащо първенство е честно кажи ми един мач където да няма такива неща .. ко се оплакваш ...

potrebitel79
28.11.2011 18:40

Това е вярно - съдиите бяха виновни, че Лудогорец не вкараха, защото засада при гола им нямаше. Но интересно защо не казахте нищо за съдията, когато трябваше Дяков да получи 2 жълти картона(съответно червен) само в рамките на 2 минути?
Според мен ЦСКА са по-ощетени, защото още в 19-тата минута Лудогорец трябваше да са с човек по-малко!

tenebrum
28.11.2011 18:38

тоя страничния явно яко са му бутнали,то кьорфав да си ще видиш че е на 2,3 метра пред последния защитник.2 супер измислени засади,това е БГ ,тоя

Gopcho
28.11.2011 18:38

Асистент арбитъра по-добре да не си сваля флага, или по-добре да си сложи червената тениска....

Sasiro
28.11.2011 18:39

аз ще му дам червената тениска не се безпокой *lol*

Manower
28.11.2011 18:36

оле майко 2 100% положения, които НЕ БЯХА ЗАСАДИ! и трябваше да е 2:2...бати съдийте порезаха Лудите

zikoto
28.11.2011 18:33

след малко троика и след това един за гарнитура

Sasiro
28.11.2011 18:31

какво стана със сърцата им игра на тия селяни *lol* само ЦСКА*cup**cup*

totality_we
28.11.2011 18:22

казах ли ве, че бързо ще ви попариме надеждите! ЦСКА!*beer*

stefanov94
28.11.2011 18:16

ние сме от ЦСКА шалялялялля я !! !! ! !! Айде ЦСКАААААААААА !

Levski_United
28.11.2011 17:56

0:2 и после ви 4акаме в плевен

kioprov
28.11.2011 18:25

Прав си, тия като дойдат в Плевен хич няма да ги щадим! САМО СПАРТАК ПЛЕВЕН! *party*

potrebitel79
28.11.2011 18:05

Плачете говедааа *joking*

Sir_Mitko
28.11.2011 17:24

Успех и на двата отбора,нека по-добрият победи.