Бербо получи седмица от \"Сън\", Сър Алекс доволен

09:40
Бербо получи седмица от \"Сън\", Сър Алекс доволен
С победен гол на Димитър Бербатов Манчестър Юнайтед постигна изключително ценен успех с 2:1 при гостуването си на Нюкасъл и направи нова важна крачка към титлата. Мениджърът на "червените дяволи" Сър Алекс Фъргюсън сподели, че мачът е бил тежък, но неговият отбор се е справил.

"Първите 20 минути бяха трудни за нас. Нюкасъл можеше да поведат не с един, а с два гола. Едвин беше много разочарован заради техния гол. Каза ми, че е направил грешка, за която съжалява. Все пак смятам, че това бе голяма победа, като се има предвид лошия ни старт в мача и това, че бяхме догонващи в резултата. Може да се каже, че върху нас имаше напрежение, защото и Ливърпул и Челси спечелиха във вторник вечерта. Ние сме свикнали, тъй като вече няколко години попадаме в подобна ситуация. Отново имаме 7 точки аванс, което е най-важното", коментира Фъргюсън.

Димитър Бербатов получи добра оценка от медиите за играта си. Вестник "Сън" му писа 7 по десетобалната система. За играч на мача бе определен Уейн Рууни, който отбеляза първия гол за Юнайтед.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация