Касано и Пацини направиха мисията невъзможна за Интер

07:44
Касано и Пацини направиха мисията невъзможна за Интер
Жосе Моуриньо, който през последните дни се отдаде повече на медийни изяви и словесни престрелки с Ювентус, Рома и др., трябваше да преглътне горчив хап в полуфиналния мача за Купата на Италия срещу Сампдория. Интер загуби гостуването си в Генуа с 0:3 и май ще трябва да се концентрира върху първенството и Шампионската лига.

В 9-а минута Антонио Касано се възползва от грешка на Нелсон Ривас и откри резултата. Джампаоло Пацини с глава покачи на 2:0 в 30-а минута. Отново той в 42-а оформи пълния разгром за "нерадзурите" още до почивката.

През второто полувреме Интер опита да натисне, като шансове за гол се откриха пред Адриано и Марио Балотели, но вратарят на Сампдория Лука Кастелаци спаси всичко. В 60-а минута Даниеле Гасталдело от домакините бе изгонен, но и това не помогна на "нерадзурите" да направят резултата по-приемлив преди реванша на 22 април.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

BMX_LoVeCa
05.03.2009 11:38

Браво на Самдория *joking* напрайха ги дар пиран *wink*

rado33
05.03.2009 10:07

А ако отпаднат от ШЛ какво ще правят-тренера ще си хване шапката и ще духне в Англия,а Интер ще ......

Jayfrog
05.03.2009 09:36

Интре естествено,че ще паднат нали играят в ШЛ с Ман Ютд нормално е да пестят сили .. Се пак Серия А са е взели почти ся остана ШЛ мечтата *wink*