Венгер: Бяхме уморени, но това не ни оправдава

09:00
Венгер: Бяхме уморени, но това не ни оправдава
Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер оправда равенството срещу Фулъм с натрупаната у футболистите умора след домакинството на Борусия Дортмунд в Шампионската лига през седмицата.

Защитникът на "топчиите" Томас Вермаелен си вкара автогол, но след това реализира и в противниковата врата за крайното 1:1.

"Позитивното от този мач е, че показахме страхотно желание и се борехме до самия край. До последно отказахме да се примирим със загубата. Много от футболистите ми определено бяха уморени от мача с Борусия Дортмунд, който се игра през седмицата. За наше голямо съжаление получихме гол в момент, когато гостите трудно минаваха центъра, а след това трябваше да хвърлим много усилия, за да изравним. Наистина е разочароващо, че взехме само точка от този мач. Мисля, че по-скоро ние загубихме две точки", сподели Венгер.

"За съжаление Вермаелен си вкара автогол, но все пак той показа страхотен характер и намери сили да реализира страхотно попадение в противниковата врата. Като цяло той направи много добър мач. Мисля си, че направихме достатъчно, за да спечелим, но за съжаление взехме само точка от този мач", добави мениджърът на Арсенал.

"Голът за гостите падна в неподходящ момент. Може би, ако резултатът бе 0:0 двайсетина минути преди края на мача, тогава имахме доста по-големи шансове да спечелим мача, отколкото да загубим. Ние искаме да играем в Шампионската лига, така че не може да се оплакваме, когато сме уморени. Нашата задача е да печелим мачове като този с Фулъм, дори и когато има умора в редиците ни", каза още французинът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Notlike
27.11.2011 13:14

Чудесен момент да бием Сити и да идем по-напред. Хехе, за първи път от много време 7-8 са в битката за четворката.

skarto
27.11.2011 13:43

Красота *beer**beer**beer* Висшата лига е наи-интересното първенство по лично мое мнение П.П. Днес ще ви е много трудно да победите Сити, по скоро мачът е Х2

MarouaneChamakh
27.11.2011 12:32

Не мога да разбра,защо когато Юнайтед сбърка ние никога не се възползваме.

Danskrastev
27.11.2011 11:27

Ми като са били изморени нали затова имаш резерви бе....пусна титуляри Рамзи Сонг и Артета който свършиха много работа срещу Бурусия много ясно че ще са изморени грешката е изцяло на Венгер

Fabregas_boy
27.11.2011 11:32

Да,но пък тогава някои щяха да го обвинят,че се е отнесъл пренебрежително с Фулъм и така сме загубили лесни точки.*wink*